15.7 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuActrița Ariel Winter din serialul ”O familie modernă” și-a redus sânii. Care...

Actrița Ariel Winter din serialul ”O familie modernă” și-a redus sânii. Care au fost motivele

Actrița Ariel Winter, cunoscută din serialul ”O familie Modernă” (Modern familly) și-a făcut o operație de reducere a sânilor, atât din cauza durerilor de spate, cât și din cauza criticilor care i-au fost aduse pe rețelele de socializare, potrivit The Independent

Tânăra actriță, în vârstă de doar 17 ani, a povestit presei că a luat decizia de a-și reduce sânii de la cupa 34 F la 34 C deoarece a avut dureri de spate din cauza lor încă de când avea 15 ani. 

Pe lângă durerile de spate, Ariel Winter a trebuit să se confrunte și cu remarci nepotrivite la adresa sa de fiecare dată când a mers pe covorul roșu, și cu critici și glume în mediul online. 

”Doar pentru asta mă cunoștea lumea și mă deranja acest lucru. Mă făcea să mă simt inconfortabil deoarece femeile din industrie sunt supra-sexualizate și tratate ca niște obiecte. Fiecare articol despre mine era în legătură cu sânii și cu decolteul meu. Pentru acest motiv mă recunoșteau oamenii nu pentru munca mea din serialul ”O familie modernă”, a explicat adolescenta. 

Jignită pe rețelele de socializare

Tănăra a dezvăluit că oamenii îi spuneau pe Internet că este ”grasă” și ”dezgustătoare”. 

”Trăim într-o perioadă în care tot ce facem este ridiculizat. Jignirile pe Internet sunt groaznice. Dacă postam o fotografie în care mă simțeam bine 500 de persoane comentau spunând că sunt grasă și dezgustătoare”, a povestit vedeta. 

Mai mult, nici pe platoul de filmare al serialului sânii lui Winter nu au fost ignorați. Echipa care se ocupa de recuzită o îmbrăca în hanorace cu câteva mărimi mai mari sau o rugau să își înfășoare pieptul. 

”Înțeleg că nu se potrivesc cu personajul pe care îl au ei în minte. Chiar înțeleg, dar a fost foarte greu să fac asta în fiecare zi”, a continuat actrița. 

Ariel Winter este o actriță de origine americană, cunoscută pentru rolul din serialul de succes ”O familie modernă”, în care o interpretează pe Alex Dunphy. Vedeta a mai jucat în serialul ”ER”. 

De asemenea, atunci când nu este pe platourile de filmare, actrița cântă în trupa “WickedSweet”, pe care a fondat-o cu prietena ei cea mai bună. 

 

 

Cele mai citite

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Tarife pe litoral de 1 Mai. A înlemnit când i-a venit nota de plată pentru 4 sucuri și mâncare

Turiștii plecați pe litoralul românesc în aceste zile de vacanță au parte de surprize neplăcute, mai ales când le vine nota de plată. Mulți...
Ultima oră
Pe aceeași temă