14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuIulia Albu, despre pictorialul cu Monica Gabor în rolul Annei Karenina: "Ieftin,...

Iulia Albu, despre pictorialul cu Monica Gabor în rolul Annei Karenina: “Ieftin, mult şi prost”

Designerul Iulia Albu a criticat, pe Facebook, pictorialul în care Monica Gabor a pozat în Anna Karenina, pentru revista Tabu, potrivit rtv.net.

“Ne place ieftin, mult şi prost. Aşa cred cei de la Tabu…”, scrie Iulia Albu pe profilul său de Facebook, despre pictorialul realizat de Tabu cu Monica Gabor.

“TABU si obsesia pentru Photoshop… Magistral! :))))) Era cat pe ce sa uitam “micutul” incident cu Doamna Udrea, dar cei de la Tabu nu ne lasa si pace!
Si de ce ar face-o? Este infinit mai IEFTIN din TOATE punctele de vedere, accesibil tehnic si mai ales necauzator de incretituri suplimentare pe scoarta lisa a celor ce fac aceasta revista sa se rezume la acest gen de pictoriale. Au facut-o cu Elena Udrea si acum continua cu Monica Gabor. CUMPLIT! (…) modelul a fost decupat si “lipit” intr-o fotografie de stoc, cumparata online. Ce, va inchipuiati ca au reprodus fidel decorul? (…) cercetati putin foto 2 si veti constata ca in oglinda din spatele personajelor se reflecta o altfel de coafura decat aceea a modelului din imagini”, a notat pe designerul pe reţeaua de socializare.

Monica Gabor a realizat pentru noul număr al revistei TABU un pictorial inspirat de cel mai recent film al actriţei Keira Knightley, Anna Karenina.

Cele mai citite

Firma care a produs fregatele României revine la București într-un moment critic pentru Forțele Navale Române

Firma BAE Systems din Marea Britanie, cea care a produs fregatele Regele Ferdinand și Regina Maria, își anunță prezența la salonul BSDA 2024 de...

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...

Numărul pensionarilor a scăzut în luna aprilie 2024, comparativ cu luna precedentă

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274 persoane mai puţine comparativ cu luna precedentă, iar pensia...
Ultima oră
Pe aceeași temă