12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuGeorge Clooney a dezvăluit motivele pentu care s-a îndrăgostit de soția sa

George Clooney a dezvăluit motivele pentu care s-a îndrăgostit de soția sa

Celebrul actor american George Clooney a dezvăluit, miercuri, motivele pentru care s-a îndrăgostit de avocata în vârstă de 37 de ani, Amal Alamuddin. Starul hollywoodian s-a declarat fascinat de inteligența, activitatea intensă și eleganța soției sale, scrie etonline.com.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu actorul George Clooney și soția lui, Amal Alamuddin.

Citește și: Actorul George Clooney a făcut un accident de mașină

„Este un om minunat și bun. De asemenea, întâmplarea face să fie și una dintre cele mai inteligente persoane pe care le-am întâlnit. Are și un simț al umorului deosebit”, a spus Clooney despre soția lui.

În plus, actorul a spus că are foarte multe lucruri în comun cu Amal, întrucât amândoi sunt interesați de relațiile internaționale, în probleme precum genocidul american de la Elgin Marbles.

„Sunt întotdeauna foarte mândru de ea când o văd în robe și o aud vorbind la International Court of Appeals din Strasbourg. Este impresionant”, a mai spus actorul.

De asemenea, George Clooney s-a declarat îndrăgostit de stilul vestimentar al avocatei, care este recunoscută de public pentru eleganță.

Citește și: George Clooney a donat banii de pe fotografiile de nuntă

„Este nemaipomenit, pentru că a avut dintotdeauna un simț al modei nebunesc, excentric, dar distractiv”, a explicat actorul.

Totodată, Clooney a spus că nu înțelege cum reușește soția lui să fie atât de elegantă, deși are un stil de viață foarte alert.

„Nu știu cum reușește, când lucrează la 11 procese simultan și predă la Columbia (universitate – n.r.). Este fascinant să o privesc”, a spus Clooney.

George Clooney și Amal Alamuddin s-au căsătorit în 28 aprilie 2014. Actorul, în vârstă de 53 de ani, a mai fost căsătorit și cu actrița Talia Balsam, între anii 1989 și 1993.

 

 

 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă