18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFoto: Ziua modelului Cara Delevingne, sărbătorită pe rețelele de socializare

Foto: Ziua modelului Cara Delevingne, sărbătorită pe rețelele de socializare

Ziua de naștere a fotomodelului Cara Delevingne a fost marcată prin zeci de mesaje pe rețelele de socializare de vedete precum Taylor Swift, Naomi Cambpell, Pharell și Kim Kardashian. Mesajele vedetelor au fost însoțite de fotografii cu Cara, în care aceasta pare că se distrează de minune. 

Vedete, care a împlinit 23 de ani, a avut cel mai bun an de până acum din cariera ei. Astfel, trecerea de la modelling la actorie a fost încununată de succes, după ce filmul Paper Towns în care a interpretat rolul principal, a primit critici foarte bune, notează www.harpersbazaar.com.

Totodată, actrița va apărea și în filmul ”The face of an angel” alături de actori precum Kate Beckinsale și Daniel Brühl. 

Mai mult, pe lângă o carieră de sucees, Cara Delevingne se bucură și de prietenia unor vedete precum Miley Cyrus, Marc Jacobs și Pharell. 

Modelul Cara Delevingne s-a născut în 1992, la Londra și este considerată unul dintre fashion icon-urile din ultimii ani. “Îngeraşul” de la Victoria’s Secret a defilat şi pentru cele mai mari case de modă, printre care și Moschino, Jason Wu, Oscar de la Renta, Burberry, Dolce & Gabbana, Fendi, Stella McCartney sau Chanel.

Deschideți galeria foto pentru a vedea mesajele transmise de vedete modelului Cara Delevingne.

Cele mai citite

Marijuana la borcan. DIICOT a descoperit o cultură de canabis într-un apartament din București

Din ancheta efectuată de DIICOT în perioada octombrie 2023 - aprilie 2024, s-a constatat că individul în cauză a inițiat și a dezvoltat o...

Vești bune pentru Irinel Columbeanu. Fiica lui vine să îl viziteze

Irinel Columbeanu se află într-un azil din Ghermănești. Fostul milionar trece prin momente extrem de grele, fiind bolnav, singur și trist de sărbători. Cu...

Sfaturi și Recomandări pentru Părinți

În fiecare an, cercetările în domeniul nutriției infantile aduc noi descoperiri și înțelegeri, contribuind la îmbunătățirea alimentației pentru bebeluși și copii mici. O...
Ultima oră
Pe aceeași temă