3.3 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeEconomieFoto interviuFOTO: Kylie Jenner și-a serbat majoratul printr-o schimbare de look RADICALĂ

FOTO: Kylie Jenner și-a serbat majoratul printr-o schimbare de look RADICALĂ

Kylie Jenner, sora lui Kim Kardashian, și-a sărbătorit majoratul, duminică, alături de familia ei și alți prieteni celebri, în două locații exclusiviste de la Hollywood, potrivit usmagazine.com.

Pentru a marca faptul că acum este majoră, deși în Statele Unite până la vârsta de 21 de ani mai există câteva restricții, vedeta a recurs la o schimbare de look, cum a făcut și sora ei mai mare, Kim Kardashian. Astfel, Kylie Jenner și-a vopsit părul blond platinat. 

Look-ul ei a fost completat de o rochie albă strălucitoare. În a doua parte a petrecerii Kylie s-a schimbat într-o rochie neagră. 

Petrecerea a început la un restaurant, unde au fost invitați toți membri  familiei ei și prietenii apropiați. Kylie a întârziat, astfel că invitații ei au ajuns primii. La petrecere au participat Kim Kardashian și Kanye West, părinții ei, Caitlyn și Kris Jenner. De asemenea, nu au lipsit nici Khloe si Kourtney Kardashian, dar nici Kendall Jenner, alături de prietenele ei fotomodele.

După cina de la restaurant, petrecerea a continuat într-un club, unde Kylie a avut parte de surpriza serii. Tânăra a primit cadou de la rapperul Tyga, care ar fi iubitul ei, o mașină  Ferrari 482 Italia alb, în valoare de 320.000 de dolari. 

Deschideți galeria foto pentru a vedea pozele de la ziua de naștere a vedetei. 

Cele mai citite
00:01:03

VIDEO. Inundații mortale au lovit sudul Indiei înainte de ciclon

Ploile torențiale au inundat drumurile marți, 5 decembrie,, unde cel puțin nouă persoane, inclusiv un copil, au fost ucise în haosul produs cu câteva...

Rezultatele obținute de elevii români la testele PISA

Ministerul Educației (ME) a lansat rezultatelor Programului pentru Evaluarea Internațională a Elevilor - PISA 2022 (bazat pe date din 81 de țări și economii, inclusiv România), eveniment...

Cauți un Lamborghini Urus în leasing?

Odată cu schimbarea societății, se schimbă și plăcerile / gusturile oamenilor. Atunci când se hotărăsc să își achiziționeze o mașină, majoritatea caută ori după...
Ultima oră
Pe aceeași temă