-0.1 C
Bucharest
Thursday, 30 November 2023
HomeEconomieFoto interviuFOTO. Cum arată cel mai frumos transexual din lume

FOTO. Cum arată cel mai frumos transexual din lume

Isabella Santiago, din Venezuela, a fost proclamată Miss International Queen 2014, un concurs internațional de frumusețe pentru transsexuali, informează Agerpres.

Anul acesta, 26 de candidați transsexuali din 17 țări au participat la concursul Miss International Queen 2014 care se desfășoară în fiecare an în Thailanda.

Gala de încoronare a avut loc marți seară la teatrul Tiffany din localitatea turistică Pattaya, la 130 de kilometri distanță de capitala Bangkok. Câștigătoarea, care a obținut un premiu de 12.500 de dolari și opțiunea unei operații estetice gratuite, a declarat că vrea în calitate de regină "să creeze o imagine corectă asupra femeii și a ceea ce poate fi o femeie transsexuală".

La competiție au strălucit concurente din Brazilia, Spania, Chile, Nicaragua, Peru, Cuba, Myanmar), Malaysia, Japonia, SUA și Filipine.

Concursul de frumusețe, considerat cel mai mare din lume pentru transsexuali, s-a desfășurat în prezența reginelor frumuseții din edițiile anterioare, între care brazilianca Marcela Ohio, care a câștigat ediția din 2013. Compania de spectacole Tiffany organizează acest concurs internațional din 2004 cu scopul de a promova drepturile transsexualilor din diferite țări.

Cele mai citite

Este oficial: România nu intră în Schengen în acest an

Este oficial, România nu intră în Schengen în acest an, a transmis miercuri seara pe Facebook, europarlamentarul Eugen Tomac, precizând că pe 5 decembrie...
00:00:22

 Biden: Ostaticul israeliano-american a fost eliberat de Hamas

Președintele american Joe Biden a declarat miercuri (29 noiembrie) că ostaticul israeliano-american Liat Beinin a fost eliberat de Hamas după ce a fost răpit...

Echipele Norvegiei și Spaniei au început cu victorii categorice Campionatul Mondial de handbal feminin

Selecţionatele Norvegiei, marea favorită, şi Spaniei au debutat cu victorii categorice, miercuri, la Campionatul Mondial de handbal feminin, care are loc în Danemarca, Norvegia...
Ultima oră
Pe aceeași temă