12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Cântăreaţa Delia, selfie cu tatăl ei, întors pe Muntele Athos, unde...

FOTO. Cântăreaţa Delia, selfie cu tatăl ei, întors pe Muntele Athos, unde a trăit ca un călugăr

Interpreta Delia a postat o fotografie în care apare alături de sora şi tatăl ei, Ion Matache, care s-a întors de pe muntele Athos, unde a trăit ca un călugăr, timp de trei ani. Bărbatul va petrece sărbătorile alături de familie.

Tatăl Deliei a petrecut mai bine de 10 ani despărţit de soţia sa, departe de fiice. El se află în proces de călugărit, scrie Libertatea.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginea cu Delia, alături de tatăl şi sora ei. 

“Până la 40 de ani, eram ateu. Abia atunci am învățat «Tatăl Nostru». Era în anul 2004, când am luat contact pentru prima oară cu biserica. Un prieten de-al meu mi-a povestit despre un preot din Piatra Neamț, iar după ce l-am cunoscut pe acesta, viața mea s-a schimbat. Am ajuns la părintele Gherasim, am intrat în sală de meșe, unde se făcea rugăciunea. Eram nou-venit în grup. În momentul în care mi-a rostit numele, apoi pe cele ale fețelor mele și pe al Georgetei, deși atunci mă văzuse prima oară, m-am blocat”, a spus el, în urmă cu cinci ani, într-un interviu pentru Libertatea.

El a adăugat, atunci, că obişnuia să îşi trăiască viaţa prin cluburi şi restaurante, dar a realizat că totul este o pierdere de timp şi că acele plăceri nu aduc nimic bun.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă