18.9 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuDoliu. Un alt regizor părăsește Hollywoodul

Doliu. Un alt regizor părăsește Hollywoodul

Coregizorul filmului „Still Alice”, Richard Glatzer, a murit, marți, din cauza unei scleroze laterale amiotrofice, la vârsta de 63 de ani, informează Mediafax.

Citește și: Chitaristul trupei Slipknot, înjunghiat în cap de fratele său

Vestea despre moartea sa a fost dată publicităţii la mai puţin de trei săptămâni după ce Julianne Moore, protagonista ultimului film regizat de Richard Glatzer, intitulat „Still Alice”, a câştigat Oscarul pentru cea mai bună actriţă, cu rolul unei femei de vârstă mijlocie care a fost diagnosticată cu maladia Alzheimer.

Richard Glatzer şi partenerul său de viaţă, Wash Westmoreland, nu au putut să participe la Oscarurile din anul 2015, pentru că cineastul a fost spitalizat din cauza unor probleme respiratorii severe cu doar o săptămână înainte de gala premiilor decernate de Academia de film americană.

Richard Glatzer şi Wash Westmoreland, care s-au cunoscut în anul 1995 şi s-au căsătorit în anul 2013, au făcut pentru prima dată echipă pe plan profesional în anul 2001, când au regizat împreună filmul „The Fluffer”.

Citește și: Farsă cu arme de foc la locuința rapperului Lil Wayne

Cei doi cineaşti au regizat apoi filmele „Quinceanera” (2006), „Hello Darkness” (2011), „The Last of Robin Hood” (2013) şi „Still Alice” (2014).

Richard Glatzer a lucrat şi în televiziune, în calitate de producător al unor emisiuni celebre de tip reality show, precum, „Divorce Court”, „The Osbournes” şi „America’s Next Top Model”.

Cei doi regizori au împreună o fiică, Ruby Smith.

Cele mai citite

Trei sferturi dintre angajați vor folosi, în următorii ani, tehnologii care nu vor fi protejate de departamentele IT

Trei sferturi dintre angajați vor folosi, în următorii ani, tehnologii care care "nu vor fi vizibile departamentelor de IT", deci care nu vor fi...

Eurovision prezintă o dezbatere între candidații la președinția CE. Țările din est nu au candidat, Iohannis nu este menționat

Eurovision va transmite o dezbatere între "candidații principali la președinția Comisiei Europene", aceștia fiind Walter Baier, Sandro Gozi, Ursula von der Leyen (președinta în...

Meciul Simonei Halep de la Trophee Clarins, amânat din cauza ploii

Meciul pe care Simona Halep trebuia să îl dispute astăzi în prima rundă a turneului Trophee Clarins de la Paris a fost amânat din...
Ultima oră
Pe aceeași temă