10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuDana Rogoz împlineşte 30 de ani. Cum îşi sărbătoreşte ziua de naştere

Dana Rogoz împlineşte 30 de ani. Cum îşi sărbătoreşte ziua de naştere

Dana Rogoz împlineşte, sâmbătă, 30 de ani. Vedeta şi-a sărbătorit ziua de naştere printr-o şedinţă foto şi a dezvăluit, pe Internet, ce planuri are pentru „noua ei viaţă”.

Citeşte şi: Dana Rogoz a trecut prin momente de GROAZĂ. Ce i s-a întâmplat vedetei

„Nu mă simt <<bătrână>>, dar acum înțeleg că timpul trece și simt că trec printr-o schimbare. Şi pentru că timpul trece, vreau să îl prețuiesc mai mult. Vreau să îl petrec alături de oamenii pe care îi iubesc și vreau să să fac doar lucrurile care îmi plac cu adevărat – în 30 de ani am învățat să le recunosc. În noua mea viață vreau să joc teatru și film, vreau să fac o călătorie în jurul lumii cu Radu și Vlad, vreau să îmi dezvolt brandul Moon by Dana Rogoz, vreau să îmi organizez mai bine viața și să îmi dau timp să mă bucur de tot ce am construit până acum”, a dezvăluit Dana Rogoz, într-o postare pe blogul ei.

Citeşte şi: FOTO. Cum a sărbătorit Dana Rogoz trei ani de căsnicie

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile postate pe Internet de Dana Rogoz.

De asemenea, vedeta a scris că vrea să îşi continuie activitatea pe blog şi le-a mulţumit fanilor pentru momentele frumoase pe care i le-au dăruit de-a lungul timpului.

Dana Rogoz este căsătorită, din anul 2012, cu Radu Dragomir, în vârstă de 48 de ani. Cei doi au împreună un fiu, Vlad Luca, născut în martie 2014.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă