15.7 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCONTROVERSĂ la Hollywood: Al Pacino, de NERECUNOSCUT în rolul unui criminal

CONTROVERSĂ la Hollywood: Al Pacino, de NERECUNOSCUT în rolul unui criminal

Actorul american Al Pacino este protagonistul uneia dintre cele mai controversate producţii de la Hollywood din ultimii ani. El interpretează rolul legendarului producător muzical Phil Spector într-un lungmetraj de televiziune, care va fi lansat, în martie, de postul HBO, scrie Realitatea.net.

Transformarea lui Al Pacino (72 de ani) pentru acest rol este una uriaşă, actorul purtând în una dintre scene o perucă uriaşă afro, aşa cum a făcut Phil Spector în 2005 în sala de judecată, scrie Daily Mail.

Filmul spune povestea vieţii lui Phil Spector, muzicianul care a produs şi înregistrat discurile celebre ale unor trupe şi artişti renumiţi, precum The Beatles, Cher, Ike, Tina Turner şi The Ramones. Pelicula urmăreşte scandalul provocat de procesul în care Phil Spector (74 de ani) a fost judecat pentru uciderea, în 2003, a unei actriţe – Lana Clarkson. El a fost găsit vinovat şi condamnat în 2008 la 19 ani de închisoare pentru că a împuşcat-o mortal pe actriţă, în reşedinţa acesteia din Los Angeles.

Al Pacino pare să fie imaginea identică a lui Spector, purtând aceleaşi haine ca fostul producător muzical, însă actorul a refuzat să se întâlnească faţă în faţă cu Spector.

Filmul este controversat din cauza faptului că încearcă să-l pună într-o lumină pozitivă pe Spector, sugerând că ar fi nevinovat de crima pentru care a fost condamnat.

În rolul avocatului care îl apără pe Spector joacă Helen Mirren, o altă laureată a premiului Oscar, care a acceptat rolul după ce Bette Midler a renunţat, din cauza protestelor. Se pare că şi Helen Mirren a fost ameninţată că îşi va pierde statutul la Hollywood dacă nu renunţă la rol, însă aceasta a continuat să joace.

Cele mai citite

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

Mesajul de Paști al Patriarhului Daniel: ,,Sfintele Paşti reprezintă sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei”

Patriarhul Daniel a transmis credincioșilor un mesaj cu ocazia Sfintelor Paști: „Învierea din morţi a Domnului Iisus Hristos cel Răstignit este adevărul central al Sfintei...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă