2.7 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeEconomieFoto interviuCeline Dion, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE. Prin ce perioadă de groază a trecut

Celine Dion, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE. Prin ce perioadă de groază a trecut

Celebra interpretă canadiană Celine Dion a mărturisit că spiritualitatea ei a ajutat-o să reziste în ultimele 20 de luni, în care soţul ei, producătorul de muzică René Angélil, s-a luptat pentru a doua oară cu cancerul, potrivit tasteoflifemag.com.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini recente cu Celine Dion, soţul şi copiii ei.

„Viaţa nu este întotdeauna perfectă. Trebuie să îi faci faţă (…) Nu ai de ales. Însă, poţi să alegi felul în care treci prin momentele grele. Dacă nu ai spiritualitate, eşuezi. Eu sunt foarte spirituală. Cred în mine, cred în familia mea şi sunt optimistă”, a spus interpreta romanocatolică, care a precizat că îşi învaţă copiii să aibă aceeaşi atitudine, astfel încât să fie puternici.

Celine Dion a anunţat că va reveni pe scenă în Las Vegas, în 27 august. Principala motivaţie a artistei pentru a reveni în faţa publicului este că soţul ei îşi doreşte acest lucru. „René este un campion. L-am iubit toată viaţa. Nu vreau să mă laud, dar eu sunt cântăreaţa lui preferată şi îşi doreşte să mă vadă din nou pe scenă”, a spus artista, în vârstă de 47 de ani.

Soţul câtăreţei Celine Dion, René Angélil, în vârstă de 73 de ani, a primit diagnosticul de cancer la gât în aprilie 1998, după care s-a recuperat. Însă, boala a recidivat în decembrie 2013.

Celine Dion şi René Angélil s-au căsătorit în anul 1994 şi au împreună trei fii, René Charles, în vârstă de 14 ani şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de patru ani. 

Cele mai citite

ONU spune că există o amenințare globală din cauza războiului din Gaza

Secretarul general al Organizației Națiunilor Unite (ONU), Antonio Guterres, a făcut miercuri o mișcare rară, avertizând în mod oficial Consiliul de Securitate cu privire...

Crește tensiunea dintre Venezuela și Guyana legat de regiunea Essequibo

Comunitatea internaţională este îngrijorată de tensiunea tot mai mare dintre Venezuela şi Guyana în legătură cu Essequibo, regiune bogată în petrol aflată în dispută...

Ministrul britanic al imigrației, Robert Jenrick, a demisionat miercuri

Ministrul britanic al imigrației, Robert Jenrick, a demisionat miercuri, a declarat ministrul de interne James Cleverly, după ce guvernul a publicat un proiect de...
Ultima oră
Pe aceeași temă