19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCe lecţii de viaţă ne-a învăţat serialul „Sex and the City”

Ce lecţii de viaţă ne-a învăţat serialul „Sex and the City”

Cu siguranţă ai auzit de vestitul serial „Sex and the city”. Acesta descrie povestea a 4 prietene, provocările pe care le întâmpină într-o relaţie şi aventurile lor amoroase într-un oraş agitat precum New York. Chiar dacă nu s-a înscris pe lista serialelor tale preferate, această ecranizare ne-a învăţat câteva lucruri demne de luat în seamă.

1. Frumuseţea e o stare de spirit, nu o stare de fapt

Ce ne demonstrează cele 4 protagoniste din serial, trecute de 30 de ani, este că poţi fi frumoasă şi sexy indiferent de context, situaţie sau vârstă. Cu atitudinea potrivită poţi depăşi situaţiile critice.

2. Nu presa lucrurile

O lecţie importantă pe care ne-a dat-o acest serial este să nu presăm lucrurile şi să acordăm partenerului o anumită libertate. Poate eşti familiară cu aventurile lui Carrie şi Big. Lucrurile trebuie să vină în mod natural. Degeaba încerci să grăbeşti lucrurile şi să pui presiune pe el. Bucură-te de fiecare pas al relaţiei şi fii răbdătoare.

3. Prietenele sunt importante

Cele 4 femeie făceau o echipă demnă de invidiat şi erau mereu acolo pentru a se sprijini. Este important să avem gaşca de prietene care ne vine în ajutor la 2 dimineaţa cu îngheţata, după o despărţire. Sinceritatea şi încrederea îţi pot aduce persoane minunate alături, pe care te poţi baza în orice situaţie.

4. Fii încrezătoare şi fă ceea ce simţi

Viaţa aventuroasă şi plină de peripeţii ale Samanthei, nu a împiedicat-o să fie încrezătoare şi optimistă în forţele proprii. De asemenea, este un personaj care nu a ţinut cont de criticile altora şi de prejudecăţi. Mereu cu o atitudine încrezătoare, Samantha este un caracter din care te poţi inspira pentru a fi mai puternică şi a face faţă oamenilor invidioşi.

5. Chiar şi cuplurile perfecte au probleme

Dacă îţi aduci aminte de căsnicia lui Trey şi Charlotte, vei înţelege că lucrurile pot părea perfecte pe exterior când de fapt sunt foarte problematice pe interior. Învaţă să nu mai judeci!

Cele mai citite

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...

Un loc de parcare din Amsterdam a fost scos la vânzare cu 500.000 de EURO

Pare incredibil, dar în orașul Amsterdam, celebrul pentru frumusețea sa și pentru stilul său de viață vibrant, un loc de parcare poate ajunge să...

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...
Ultima oră
Pe aceeași temă