1 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeEconomieFoto interviuCum câştigă bani Chris Brown în afara industriei muzicale

Cum câştigă bani Chris Brown în afara industriei muzicale

Artistul american Chris Brown a dezvăluit că deţine 14 restaurante Burger King, potrivit The Independent.

Cântăreţul a făcut mărturisirea într-un interviu recent entru publicaţia US Weekly. El a mai dezvăluit că este o persoană foarte ordonată şi că îi place să danseze cu fiica lui, în vârstă de un an.

Citeşte şi: Cântărețul Chris Brown a ales un nume special pentru noul său album

Recent, Chris Brown a anunţat pe Internet că noul lui album se va numi “Royalty”, în onoarea fiicei sale.

Chris Brown, în vârstă de 25 de ani, şi-a recunoscut fiica în luna aprilie. Royalty are un an, iar mama ei este fotomodelul Nia, în vârstă de 31 de anI.

În 8 februarie 2009, cu o zi înainte de gala premiilor Grammy, rapperul a agresat-o fizic pe Rihanna, în urma unei discuţii în contradictoriu. Artista a suferit mai multe contuzii în zona feţei şi a fost spitalizată.

Chris Brown, care avea la acea vreme vârsta de 19 ani, s-a predat la poliţie, unde a fost arestat pentru agresiune şi pentru proferarea unor ameninţări cu moartea.

Rapperul a fost pus apoi sub acuzare în mod oficial pentru agresiune şi proferarea unor ameninţări cu moartea, dar a pledat nevinovat la aceste capete de acuzare în timpul audierii preliminare.

În procesul care a urmat, în 22 iunie 2009, Chris Brown şi-a recunoscut vinovăţia şi a ajuns la o înţelegere cu Procuratura din Los Angeles. În urma acelui acord, cântăreţul a acceptat să facă muncă în folosul comunităţii, s-a aflat sub incidenţa unui regim de libertate condiţionată vreme de cinci ani şi a urmat cursuri de consiliere psihologică împotriva violenţei conjugale.

Chris Brown a început o relaţie cu modelul Karrueche Tran în anul 2011, de care s-a despărţit la sfârşitul anului 2012, pentru a începe o nouă relaţie cu Rihanna. Însă, cei doi cântăreţi s-au despărţit din nou în mai 2013, iar apoi Chris Brown şi-a reluat relaţia cu Karrueche Tran.

 

Cele mai citite
00:01:46

Cum se pregătește echipa de eliminare a bombelor de la Paris pentru Jocurile Olimpice

Echipa de eliminare a bombelor poliției din Paris se așteaptă ca Jocurile Olimpice din 2024 să fie o „provocare considerabilă”. Reuters are o imagine...

Ministrul britanic al imigrației, Robert Jenrick, a demisionat miercuri

Ministrul britanic al imigrației, Robert Jenrick, a demisionat miercuri, a declarat ministrul de interne James Cleverly, după ce guvernul a publicat un proiect de...
00:01:46

Cum se pregătește echipa de eliminare a bombelor de la Paris pentru Jocurile Olimpice

Echipa de eliminare a bombelor poliției din Paris se așteaptă ca Jocurile Olimpice din 2024 să fie o „provocare considerabilă”. Reuters are o imagine...
Ultima oră
Pe aceeași temă