13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuAnunțul poliției: cântăreţul Prince nu s-a sinucis

Anunțul poliției: cântăreţul Prince nu s-a sinucis

Cântăreţul Prince nu s-a sinucis. Poliția americană a infirmat zvonurile din presă legate de sinuciderea artistului, dar rezultatele oficiale ale autopsiei vor fi publicate peste mai bine de o lună de zile.

“Nu există nici un motiv să credem că Prince s-a sinucis”, a spus, vineri, şeriful din Minnesota, într-o conferinţă de presă, scrie BBC. El a precizat că nu exista nici un semn de traumă pe corpul artistului, când a fost găsit mort, joi, în locuinţa sa din Paisley Park.

Între timp, medicii legişti au făcut autopsia superstarului, dar rezultatele vor fi finalizate abia după câteva săptămâni. Purtătorul de cuvânt al Institutului de Medicină Legală din Midwest a declarat că trupul artistului va fi dat familiei, vineri, spre sfâşitul zilei.

Simbol al pop-ului renovator al muzicii negre, Prince a murit joi la reşedinţa sa din localitatea Chanhassen (Minneapolis), fără să se fie cunoscute deocamdată cauzele decesului. Autorităţile au dat asigurări că vor continua să investigheze circumstanţele în care s-a produs moartea celebrului artist.

Citeşte şi:

Cum îl omagiază artiștii din jurul lumii pe Prince

Opt milioane de mesaje pe Twitter, înregistrate în câteva ore de la moartea lui Prince

Cântărețul Prince a murit. TMZ: Artistul ar fi luat o supradoză de droguri

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă