16.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCântăreața Lady Gaga s-a logodit cu actorul Taylor Kinney. Cum arată inelul

Cântăreața Lady Gaga s-a logodit cu actorul Taylor Kinney. Cum arată inelul

Cântăreaţa Lady Gaga şi actorul Taylor Kinney, care au o relaţie de circa patru ani, s-au logodit. Anunțul a fost făcut de artista americană luni, pe reţelele de socializare.

"Mi-a dăruit inima lui de Ziua Îndrăgostiţilor, iar eu am spus «Da»!", a scris Lady Gaga pe contul său de pe platforma Instagram, unde a publicat şi fotografia unui inel în formă de inimă.

Lady Gaga, în vârstă de 28 de ani, şi Taylor Kinney, în vârstă de 33 de ani, au o relaţie de circa patru ani, potrivit revistei People.

Taylor Kinney este actor şi joacă în prezent în serialul difuzat de NBC "Pompierii din Chicago/ Chicago Fire". În 2012, Kinney a jucat în pelicula "Misiunea: 00.30 A.M./ Zero Dark Thirty", regizată de Kathryn Bigelow.

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor – în special vestimentare.

Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate. La gala MTV VMA 2010, artista americană a purtat o rochie croită din bucăţi de carne crudă, în semn de protest faţă de politica "don't-ask-don't-tell" ("nu întreba, nu spune") din armata americană. Această lege, care impunea militarilor să îşi ascundă homosexualitatea, a fost abrogată în 2011. Lady Gaga a câştigat în 2015 un premiu Grammy pentru albumul său "Cheek to Cheek", realizat alături de Tony Bennett.

Cele mai citite

ONU a estimat la 30-40 de miliarde de dolari cheltuielile pentru reconstrucţia Fâşiei Gaza

Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) a estimat joi la 30-40 de miliarde de dolari costurile pentru reconstrucţia Fâşiei Gaza, distrusă după aproape şapte luni de...

Tarife pe litoral de 1 Mai. A înlemnit când i-a venit nota de plată pentru 4 sucuri și mâncare

Turiștii plecați pe litoralul românesc în aceste zile de vacanță au parte de surprize neplăcute, mai ales când le vine nota de plată. Mulți...

Mesajul Nataliei Intotero de Ziua Națională a Tineretului. Ministrul anunță că peste 15000 de tineri vor merge gratuit în tabără

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intotero, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale a Tineretului, care este sărbătorită pe data...
Ultima oră
Pe aceeași temă