21.8 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuBeckham a vărsat lacrimi la despărţirea de publicul de pe Parc des...

Beckham a vărsat lacrimi la despărţirea de publicul de pe Parc des Princes: “Mulţumesc, Paris”

Mijlocaşul echipei Paris Saint-Germain, David Beckham, care se retrage din activitate la finalul sezonului, s-a despărţit cu ochii în lacrimi de publicul de pe Parc des Princes, la finalul meciului de sâmbătă seară cu Brest, scor 3-1, după ce a primit trofeul de campion al Franţei, titrează colegii de la Mediafax.

“Vreau să mulţumesc tuturor: coechipierilor mei, stafului, suporterilor. Este ceva foarte special să îmi închei cariera aici. Mulţumesc, Paris. Acesta este unul din cele mai frumoase oraşe dinlume şi sunt trist că plec”, a spus Beckham pe podium.

David Beckham a părăsit cu ochii în lacrimi gazonul de pe Parc des Princes, aplaudat de jucătorii ambelor echipe şi aclamat de public.

PSG a sărbătorit, sâmbătă seară, câştigarea campionatului Franţei, împreună cu fanii pe propria arenă, eveniment care nu a fost marcat de incidente precum s-a întâmplat la festivităţile de luni din piaţa Trocadero. În piaţa Trocadero, mai mulţi suporteri au aruncat cu fumigene, nu au respectat reguli elementare de siguranţă şi au invadat spaţiul rezervat presei, acest comportament al lor ducând şi la anularea unei minicroaziere a campionilor pe Sena.

După meciul cu Brest, titlul a fost sărbătorit cu focuri de artificii, aplauze şi ovaţii.

Sâmbătă a avut loc în Franţa penultima etapă din Ligue I. La finalul etapei, echipa Nancy, învinsă de Bastia cu scorul de 2-1, a retrogradat în eşalonul secund, alăturându-se formaţiei Brest, retrogradată anterior.

Cele mai citite

ONU cere anchetă independentă, după descoperirea unor gropi comune în Gaza

Consiliul de Securitate al Organizației Națiunilor Unite (ONU) a cerut vineri o anchetă "independentă" şi "imediată" după descoperirea în jurul spitalelor din Gaza a...

VIDEO. Momente de groază pentru Novak Djokovic. Tenisemnul a fost lovit în cap cu o sticlă

Novak Djokovic, în vârstă de 36 de ani și clasat pe primul loc în clasamentul ATP, a întâmpinat o situație neplăcută după ce s-a...

Ministrul Sănătății vorbește despre situația maestrului Florin Piersic

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a transmis sâmbătă că evoluția artistului Florin Piersic, care a fost operat la Spitalul "Foișor" din Capitală, este una favorabilă. "Aşteptăm...
Ultima oră
Pe aceeași temă