17.8 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuEva Longoria sfidează regulile de la Cannes. Ce a făcut actrița pe...

Eva Longoria sfidează regulile de la Cannes. Ce a făcut actrița pe covorul roșu

Actriţele Eva Longoria şi Aishwarya Rai şi-au făcut un selfie pe covorul roşu de la Cannes, deşi acest tip de fotografie a fost interzis la festival, potrivit dailymail.co.uk.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu actriţele Eva Longoria şi Aishwarya Rai, în timp ce îşi făceau un selfie pe covorul roşu de la Cannes.

Actriţele s-au prezentat la premiera filmului „Carol” şi s-au îmbrăţişat pe covorul roşu ca să facă o fotografie selfie: „Am devenit prietene la Cannes”, a descris Aishwarya Rai imaginea, pe care a postat-o pe reţelele de socializare.

În plus, Eva Longoria şi-a făcut un selfie cu propriul ei telefon pe treptele clădirii Palais Des Festivals.

Cele două actriţe nu au fost singurele care au încălcat regula selfie-ului. Fotomodelele Erin O’Connor şi Erin Heatheron au fost surprinse, de asemenea, în timp ce se fotografiau pe treptele clădirii.  

Citeşte şi: Selfie-urile, INTERZISE la Cannes. Care a fost motivul

Fotografiile de tip selfie au fost interzise la Festivalul de Film de la Cannes, din cauză că directorul Theirry Fremaux le consideră ridicole şi groteşti.„Dincolo de orice am crede, (fotografiile selfie – n.r.) sunt o practică extrem de ridicolă şi grotescă”, a spus Fremaux.

Și președintele festivalului, Pierre Lescure, a susținut decizia directorului: „Pe covorul roşu vezi oameni care arată foarte bine, dar, sincer, nimeni nu arată mai urât decât într-un selfie”.

Un alt motiv al interdicţiei selfie-urilor pe covorul roşu a fost că fotografiile încetinesc desfăşurarea evenimentului. „Avem un anumit timp la dispoziţie ca să aducem oamenii la capătul covorului roşu, pe trepte. Procesul este încetinit mult dacă oamenii se opresc la fiecare doi metri ca să îşi facă selfie-uri”, a spus directorul festivalului.

 

 

 

 

Cele mai citite

Reorganizarea Termoficării în București: Soluția Firea

Contextul Problemei Termoficării în Capitală Problema furnizării apei calde și căldurii în București persistă de ani de zile, iar una dintre soluțiile propuse constant este...

Ministrul Agriculturii: Asigurarea unui buget consistent este esențial pentru viitoarea PAC

Asigurarea unui buget consistent pentru plăţile directe, prin care să se acorde acelaşi nivel al plăţilor pentru toţi fermierii din Uniunea Europeană, este esenţială...

Acuzații de corupție și abuz de putere

În mijlocul agitației din campania electorală din comuna Vernești, se întețește lupta pentru adevăr între cei care aspiră la putere și cei care...
Ultima oră
Pe aceeași temă