20.6 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviu6 dintre cele mai inteligente celebrități de la Hollywood

6 dintre cele mai inteligente celebrități de la Hollywood

Actorii și actrițele de la Hollywood s-au făcut cunoscuți în lumea întreagă, datorită talentului pe care îl au, dar bineînțeles că și aspectul fizic i-au ajutat pe majoritatea dintre ei.

Când vorbim sau ne gândim la vedetele de la Hollywood, ne vin în minte imagini perfecte cu aceștia, filme foarte bune sau mai puțin bune în care au jucat, ținute extravagante și bârfe, dar nu prea ne gândim la aspectul intelectual.

Știai că printre vedetele de la Hollywood se număra câteva care au o inteligență ieșită din comun sau că unii au terminat studiile la universități de renume?

Uite câteva dintre cele mai inteligențe celebrități de la Hollywood:

1. Jodie Foster

A absolvit Liceul Francez din Los Angeles, urmând să își ia și exmaneul de licență la Yale, în 1985 și a avut prima nominalizare la Academy Award la vârstă de numai 13 ani.

2. David Duchovny

Și-a luat diploma de licență de la Princeton, iar cea de master de la Yale. În 1995, Duchovny a participat la un joc de inteligență, "Celebrity Jeopardy” și a câștigat 25.000 de dolari, pentru o acțiune caritabilă din cadrul UNICEF.

3. Lisa Kudrow

Actrița pe care o știm din serialul “Friends”, unde avea un rol de fată mai "prostuţă” , în viață reală ea s-a făcut chiar neurolog, lucrând timp de 8 ani în domeniu, mergând pe urmele tatălui.

4. Hedy Lamarr

Una dintre cele mai frumoase actrițe din perioadă “Golden Age”, Lamarr a fost și inginer și matematician. Nu te-ai fi așteptat la asta, nu-i așa?

5. Dolph Lundgren

Chiar dacă are roluri mai puțin cunoscute, Dolph vorbește 5 limbi, a fost acceptat pentru o bursă la MIT și are un master în ingineria chimică.

6. Kal Penn

În 2009, Kal Penn a devenit director asociat la Casa Albă în departamentul de angajament public.  

Cele mai citite

Au început amenajările la West Side Flower Fest! În topul atracțiilor: 21 de grădini tematice și decoruri supradimensionate din 12.000 de ghivece de flori

O săptămână ne mai desparte de West Side Flower Fest, cel mai mare festival al florilor din România. Parcul Drumul Taberei se va transforma...

Preşedintele Iohannis a semnat decretul pentru acreditarea lui Sebastian Mitrache ca ambasador al României în Arabia Saudită

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind acreditarea lui Sebastian Mitrache în calitate de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Regatul Arabiei...

FCSB a rezolvat al doilea transfer al verii. Daniel Popa, noul atacant al campioanei

După ce l-a adus liber de contract pe fundașul lateral David Kiki, ultima dată la Farul, FCSB a rezolvat al doilea transfer al verii....
Ultima oră
Pe aceeași temă