18.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO: 10 dintre cele mai celebre blonde de-a lungul timpului

FOTO: 10 dintre cele mai celebre blonde de-a lungul timpului

Femeile celebre au avut și au în continuare un rol foarte important pentru întreaga lume. Fie că au schimbat istoria sau au ajuns în cele mai înalte topuri ale producțiilor cinematografice sau în sfera muzicală, ori pur și simplu ca imagini de sex-simbol, acestea au reușit într-un fel sau altul să își pună amprenta asupra populației, ajungând pentru o mulțime de femei modele de urmat.

Dacă e să ne gândim la femei celebre, cu siguranță ne vor trece prin cap multe care sunt blonde. Acestea au reușit să se facă renumite prin fel și fel de acțiuni, talent sau frumusețe.

Mai departe îți prezentăm un top 10 al celor mai celebre blonde de-a lungul timpului.

Jean Harlow

Numită și "Bomba blondă”, Jean Harlow a fost una dintre cele mai celebre actrițe din anii 1930. O altă blondă faimoasă care a și jucat rolul celei menționate mai sus în filmul "Aviatorul” este Gwen Stefani.

Marilyn Monroe

Este probabil cea mai faimoasa blondă a tuturor timpurilor; aceasta a jucat într-o mulțime de filme, printre care și în faimosul "Gentlemen Prefer Blondes”. Chiar dacă a murit în 1962, Marilyn continuă să fie imaginea multor campanii de frumusețe, printre care Sexy Hair, Chanel și Dior J’Adore.

Brigitte Bardot

A fost un fotomodel și o actriță desăvârșită, devenind un sex-simbol în anii 50' și 60', dar continuă să fie o inspirație și în prezent.

Farrah Fawcett

Actrița din "Charlie’s Angels” s-a făcut cunoscută pentru părul blond și voluminos. În fotografia arhi-cunoscută pe care a făcut-o într-un costum roșu de baie, actrița și-a stors o lămâie în păr pentru a-și scoate în evidență și mai mult șuvițele blonde.

Debbie Harry

Dacă vreodată te-ai întrebat dacă părul blond arată bine, trebuie doar să te uiți la o poză a lui Debbie Harry. Cântăreața și-a numit chiar formația în care a cântat după culoarea părului ei: "Blondie”.

Chiar dacă a mai fost brunetă din când în când, pentru toată lumea, Madonna rămâne una dintre cele mai faimoase blonde ale tuturor timpurilor. Aceasta a filmat chiar și un videoclip cu tema "Gentlemen Prefer Blondes”.

Drew Barrymore

Când te gândești la blondele anilor 90', cu siguranță îți vine în minte și imaginea actriței. Aceasta a avut toate culorile din lume la păr, dar parcă tot blondă îi stă cel mai bine.

Pamela Anderson

Părul blond face parte din identitatea Pamelei la fel ca și costumul roșu de baie din "Baywatch”. Unul dintre sex-simbolurile tuturor timpurilor, cu siguranță.

Sursa foto: dailymakeover.com

Cele mai citite

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...
Ultima oră
Pe aceeași temă