33.2 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăEconomieFonduri europeneVelcea & Partners: succese remarcabile în consultanța pentru accesarea fondurilor europene

Velcea & Partners: succese remarcabile în consultanța pentru accesarea fondurilor europene

Explorând Excelența în Accesarea Fondurilor Europene și Implementarea Proiectelor

Într-o lume a afacerilor din ce în ce mai competitivă și a cerințelor financiare complexe, Velcea & Partners, a devenit un brand de referință în domeniul consultanței în afaceri si pentru accesarea fondurilor europene. Cu o echipă de specialiști cu experiență vastă, grupul s-a dedicat obținerii unor rezultate excepționale prin scrierea, depunerea și implementarea cu succes a peste 900 de proiecte, în cadrul a peste 20 de programe diferite, inclusiv unele dintre cele mai dificile.

Diferența esențială pe care Velcea & Partners o aduce în lumea consultanței în afaceri, se datorează experienței sale bogate și a expertizei dobandite de membrii echipei. Acești experți au acumulat cunoștințe valoroase nu doar prin implicarea în alte firme de consultanță de prestigiu, ci și prin contribuția lor esențială la elaborarea, depunerea și implementarea a peste 900 de proiecte. Aceste proiecte au fost desfășurate în cadrul a peste 20 de programe diferite, majoritatea dintre acestea presupunând un grad ridicat de dificultate.

Cu mândrie, grupul Velcea & Partners anunță obținerea aprobării pentru peste 900 de proiecte, ce pot fi verificate oricand, pe site-ul nostru, AICI,  acoperind o gamă diversificată de programe care au funcționat la nivel național. De la programele POC 411, POC 411 bis, Electric UP, PNDR 6.2, PNDR 6.3, PNDR 6.1, Comerț și Servicii, Microindustrializare, până la celebra inițiativă START-UP NATION, în toate cele trei ediții, grupul și-a etalat capacitățile impresionante în gestionarea proiectelor cu complexitate ridicată. Lista de programe în care au excelat este uluitoare și include de asemenea Femeia Antreprenor, START-UP PLUS, Tranzitia către economia circulară, Măsura 1, Masura 2, Horeca, Internationalizare, IMM INVEST, Microgranturi în domeniul agroalimentar, Capital de lucru în domeniul agroalimentar, și multe altele.

Cu un portofoliu de asemenea divers și bogat, grupul Velcea & Partners nu doar demonstrează expertiza sa într-o gamă vastă de domenii, dar subliniază și angajamentul său de a furniza soluții viabile și personalizate pentru companii din diverse sectoare. Capacitatea de a se adapta la cerințele unui spectru atât de larg de programe și inițiative arată agilitatea și competența excepțională a echipei.

Fondatorul grupului V&P, domnul Gheorghe Velcea, a declarat: „Suntem mândri de ceea ce am realizat până acum, și suntem dedicați să continuăm să oferim servicii de cea mai înaltă calitate pentru clienții noștri. Experiența noastră vastă și succesul nostru în obținerea aprobării proiectelor complexe, reprezintă baza pe care construim parteneriate solide și realizăm visuri în mediul de afaceri.”

Pentru companiile de consultanță în afaceri și pentru cei care aspiră să acceseze fonduri europene și să își transforme proiectele în realitate, Velcea & Partners a devenit sinonim cu succesul. Într-o epocă în care inovația și eficiența sunt cruciale, acest grup a demonstrat că este un partener demn de încredere și o sursă de experiență de neegalat.

Pentru mai multe informații și detalii despre cum Velcea & Partners poate contribui la succesul proiectului dvs., vă invităm să vizitați site-ul oficial al grupului sau să luați legătura cu echipa noastră dedicată.

Contact: Velcea & Partners

Telefon: +4 0764.447.755

Email: contact@velcea-partners.ro

Despre Grupul Velcea & Partners:

Grupul Velcea & Partners reunește o echipă de experți cu o vastă experiență în accesarea fondurilor europene și implementarea cu succes a proiectelor într-o varietate de domenii. Cu peste 900 de proiecte aprobate în cadrul a peste 20 de programe diferite, grupul se remarcă ca un lider în furnizarea de servicii de consultanță de înaltă calitate în mediul de afaceri din România. Echipa diversificată de profesioniști aduce cunoștințe solide și rezultate verificabile, consolidându-și reputația de partener de încredere pentru succesul afacerilor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă