NEW MONEY: Cum ne protejăm de cei care ne vând vacanțe false. Care sunt agențiile care înșală turiștii

„Avem o problemă: garantarea de servicii turistice“, constata recent ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre. Altfel spus, nimic nou sub soarele estival.

Share

New Money 0 comentarii

Actualizat: 20.04.2017 - 12:16

„Avem o problemă: garantarea de servicii turistice“, constata recent ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre. Altfel spus, nimic nou sub soarele estival. „Profită acum! Thailanda – Malaysia – Bali, la doar 1.440 de euro de persoană“- așa era promovată la începutul anului o excursie exotică oferită de agenția de turism Fun Trip. Dar ceea ce era promovat ca o mare aventură „de zile mari și nopți lungi“ avea să fie în realitate o mare cacealma. Cei care au plătit acest sejur, programat pentru perioada 22 iulie – 7 august 2017, au rămas și fără concediu, și cu banii luați.

Fun Trip a intrat între timp în insol­vență, reprezentanții agenției nu mai sunt de găsit, iar site-ul pe care se făceau rezervările afișează doar un număr de telefon. În această situație sunt circa 200 de turiști, valoarea prejudiciului fiind estimat la aproape 300.000 de euro. Și nu e singurul exemplu de acest gen din ulti­mele șase luni.

Citește textul integral pe site-ul newmoney.ro. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...