Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Subventia va fi extinsa pentru o cantitate de 1,5 milioane tone

Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a anuntat ca Ministerul Agriculturii va sprijini depozitarea graului in lunile urmatoare, va asigura prime de export pentru graul vandut in tarile non-UE si va extinde subventia pe produs la grau pentru o ...

Share

Rl online 0 comentarii

11.07.2005 - 00:00
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a anuntat ca Ministerul Agriculturii va sprijini depozitarea graului in lunile urmatoare, va asigura prime de export pentru graul vandut in tarile non-UE si va extinde subventia pe produs la grau pentru o cantitate de 1,5 milioane de tone. Ministrul a subliniat ca va fi acordata o prima pentru depozitarea graului, in prima luna sprijinul fiind mai consistent, pentru acoperirea cheltuielilor de preluare. "Interesul nostru este sa preluam intreaga cantitate de grau, care sa fie depozitata in conditii bune", a spus ministrul Agriculturii. El a adaugat ca ministerul a pregatit si un act normativ pentru asigurarea unei prime de export la grau pentru tari din afara Uniunii Europene. Flutur a mai spus ca va fi extinsa subventia pe produs la grau, de la aproximativ 700 de mii de tone la circa 1,5 milioane de tone.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...