Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sistemul achizitiilor publice din Germania, prezentat la Mangalia

Principiile care guverneaza domeniul achizitiilor publice si procedurile de achizitie si atribuirea contractului de achizitie publica vor fi discutate in perioada 5-7 iunie 2005 la Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" - President din Mangalia, ...

Share

Rl online 0 comentarii

06.06.2005 - 00:00
Principiile care guverneaza domeniul achizitiilor publice si procedurile de achizitie si atribuirea contractului de achizitie publica vor fi discutate in perioada 5-7 iunie 2005 la Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" - President din Mangalia, in cadrul unui seminar organizat de Fundatia Hanns Seidel in colaborare cu Ministerul Finantelor Publice.
In calitatea sa de autoritate metodologica in materia achizitiilor publice, Ministerul Finantelor va avea un rol sporit in ceea ce priveste asigurarea unei interpretari unitare a legislatiei in materie. Ca exemplu concludent in acest sens, vor fi analiza sistemul de achizitii publice din Germania, legislatia care sta la baza sa, felul in care sunt organizate licitatiile si modul de respectare a principiilor transparentei si al tratamentului egal aplicat ofertantilor.
Toate acestea vor fi comparate cu legislatia romaneasca in materie, iar participantii sunt asteptati sa vina cu propuneri pentru eliminarea ori modificarea articolelor care conduc la incalcarea principiilor transparentei, tratamentului egal sau pot incuraja coruptia.
De asemenea, tot aici se vor putea afla care sunt cele mai eficiente cai de atac si punere in executare a hotararilor judecatoresti privind achizitiile publice.
La seminar vor participa functionari ai Ministerului Finatelor Publice, Ministerului Mediului, Ministerului Sanatatii si ai Ministerului Muncii si ai Solidaritatii Sociale si Familiei, cat si reprezentanti din Germania ai Fundatiei Hanns Seidel.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...