Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

SIF au sustinut piata bursiera

In sedinta de ieri, tranzactiile derulate in piata societatilor de investitii financiare au totalizat 17,6 milioane lei si au reprezentat 0,55% din rulajul general al Bursei de Valori, care s-a ridicat la aproape 32 milioane lei. SIF1 ...

Share

Rl online 0 comentarii

14.03.2006 - 00:00
In sedinta de ieri, tranzactiile derulate in piata societatilor de investitii financiare au totalizat 17,6 milioane lei si au reprezentat 0,55% din rulajul general al Bursei de Valori, care s-a ridicat la aproape 32 milioane lei. SIF1 Banat-Crisana a lipsit de la tranzactionare din cauza convocatorului AGA, in care se propune majorarea capitalul social cu 50% din rezerve. Indicele BET-Fi a castigat 2,15% fata de sedinta de vineri, pana la un nivel de 46.438,04 puncte. SIF5 Oltenia a fost cap de afis la bursa, cu o lichiditate care a depasit 6 milioane lei. Cursul SIF5 a urcat cu 3,2%, raportat la un pret de inchidere de 2,58 lei/titlu. Actiunile SIF3 Transilvania au generat un rulaj de 5,1 milioane lei, iar pretul acestora a crescut cu 1,92% fata de sedinta anterioara, pana la un curs de 2,12 lei/titlu. Pentru SIF2 Moldova s-au realizat 429 de transferuri, cu o valoare totala de 4,9 milioane lei. Ultima tranzactie cu actiuni SIF2 s-a realizat la un pret de 2,26 lei/titlu, in crestere cu 3,67% fata de inchiderea de vineri. Tranzactiile cu actiuni Rompetrol Rafinare (RRC) au fost reluate ieri si au depasit 1 milion lei. Cursul RRC a pierdut 1,07%, raportat la un pret de inchidere de 0,925 lei/actiune.

Citește totul despre:

Comentarii