Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Servicii bancare prin internet

ING Bank a lansat serviciul Home'Bank, disponibil la orice ora, accesibil de oriunde in lume, pentru efectuarea operatiunilor bancare fara numerar. In cateva secunde, prin accesarea adresei www.homebank.ro, clientii bancii pot efectua in ...

Share

Rl online 0 comentarii

29.04.2006 - 00:00
ING Bank a lansat serviciul Home'Bank, disponibil la orice ora, accesibil de oriunde in lume, pentru efectuarea operatiunilor bancare fara numerar. In cateva secunde, prin accesarea adresei www.homebank.ro, clientii bancii pot efectua in deplina siguranta transferuri in lei din contul curent catre un alt cont deschis la ING Bank sau la alta banca, administrarea liniei de credit Extra'ROL, schimburi valutare, vizualizarea soldurilor si a istoricului tranzactiilor din ultimele sase luni. Pentru activarea Home'Bank nu e necesara instalarea unui soft suplimentar. Clientul, al carui cont curent, Cont'ROL, a fost activat si care a primit cardul VISA atasat contului, va semna un contract in oricare ING Office sau sucursala ING din tara, pentru a primi un cod unic de utilizator si un dispozitiv numit digipass. "ING asigura deplina securitate a operatiunilor bancare prin utilizarea digipass-ului. Complementar platformei Self'Bank (tranzactii cu sau fara numerar), serviciul de internet banking Home'Bank ofera in plus clientilor posibilitatea de a-si administra situatia financiara in orice moment, 24 de ore, oriunde aleg (fara cozi la ghiseu, fara timp pierdut pentru gasirea unui loc de parcare)", a explicat directorul general al ING Bank, Dirk Serbruyns.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...