10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024

Revelion la Snagov

Protejat de Codrii Vlasiei cu stejari uriasi si palcuri de carpen si tei, pe malul lacului lung de 16 km, la doar 40 km de Bucuresti, Complexul Turistic SnagovÐSat are o suprafata de 20 de hectare, fiind amplasat in mijlocul padurii.

Structura de cazare este impartita in patru unitati omologate la doua, trei si respectiv patru stele. Pentru cei care doresc sa petreaca o perioada mai lunga la Snagov, tarifele de cazare sunt diferentiate.
Vila Diana 1 este omologata la doua stele si are o capacitate de patru locuri, fiind alcatuita din doua apartamente, cu bai proprii, TV color, telefon. In plus, ambele beneficiaza de o bucatarie comuna dotata corespunzator. Fiecare cu cate doua dormitoare, bucatarie complet utilata, terasa si fiecare apartament cu curte, 2.650.000 lei/noapte/pers.
Minihotelul Snagov este complet renovat si este omologat la trei stele. El dispune de sase camere modern mobilate, cu pat matrimonial si opt camere mai mici cu cate doua paturi. Toate au grupuri sanitare proprii, TV si telefon. camera dubla cu pat matrimonial, 1.600.000 lei/pers./noapte; dubla cu pat separat, 1.250.000 lei/pers./noapte.
Vila Diana 2, care este omologata la patru stele si are in alcatuire trei apartamente cu doua dormitoare 6.600.000 lei/noapte si un apartament cu jacuzzi 4.100.000 lei/noapte. Fiecare apartament dis pune de cate o bucatarie proprie dotata corespunzator si bai ultramoderne.
La bungalow: camera dubla cu paturi separate, incalzire centrala, 1.100.000 lei/pers./noapte.
In ceea ce priveste masa, restaurantul Snagov asigura o ambianta deosebit de placuta si selecta. Unitatea, de categoria I, are o capacitate maxima de 125 de locuri si pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse culinare printre care enumeram: preparate pescaresti si vanatoresti, precum si bauturi alcoolice si racoritoare. Orchestra localului asigura in fie-care seara un program deosebit, cre-and o atmosfera romantica. De Revelion, pretul unui tacam este de 2.700.000 lei vechi/persoana si include: divertis-ment muzical – coregrafic oferit de Teatrul “Constantin Tanase”, cu momente vesele, iluzionism, dans modern, Plugusorul. La finalul spectacolului va avea loc un foc de artificii.
TVA-ul si micul dejun sunt incluse in pret. Intrarea in complex costa 100.000 lei/masina.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă