Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ProLogis Park Bucharest se extinde cu o noua tranzactie

ProLogis, unul dintre liderii mondiali in dezvoltarea spatiilor de depozitare si distributie, a anuntat ca a achizitionat inca 28 hectare de teren pentru a creste potentialul de dezvoltare a ProLogis Park Bucharest A1. Cele 28 de hectare de teren ...

Share

Rl online 0 comentarii

29.04.2006 - 00:00
ProLogis, unul dintre liderii mondiali in dezvoltarea spatiilor de depozitare si distributie, a anuntat ca a achizitionat inca 28 hectare de teren pentru a creste potentialul de dezvoltare a ProLogis Park Bucharest A1. Cele 28 de hectare de teren nou-achizitionate sunt localizate in apropierea spatiului cumparat initial pentru ProLogis Park Bucharest A1, la 22 km vest de centrul Bucurestiului, pe autostrada A1.
Aceasta tranzactie creste potentialul de dezvoltare a parcului pana la 12 cladiri, insumand o suprafata de mai mult de 320.000 metri patrati de spatiu industrial. Odata definitivat, ProLogis Park Bucharest A1 va fi cel mai mare parc logistic din Romania. ProLogis detine peste 35 de milioane de metri patrati de constructii in 2300 de proprietati in intreaga lume, in operare sau in stadiu de dezvoltare. La data de 31 decembrie 2005, compania era prezenta pe 77 de piete din America de Nord, Europa si Asia.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...