Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pretul final al proprietatilor va fi dat de bursa

Fondul Proprietatea va fi infiintat in termen de 180 de zile de la intrarea in vigoare a legii. Pentru inceput, fostii proprietari ar urma sa primeasca titluri de despagubire ce vor fi emise de Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor in ...

Share

Rl online 0 comentarii

20.06.2005 - 00:00
Fondul Proprietatea va fi infiintat in termen de 180 de zile de la intrarea in vigoare a legii. Pentru inceput, fostii proprietari ar urma sa primeasca titluri de despagubire ce vor fi emise de Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor in numele statului roman. Pana la transformarea lor in actiuni, pasul imediat urmator - vanzarea titlurilor de despagubiri va fi interzisa. In ceea ce priveste valoarea titlurilor, ea va fi stabilita dupa o evaluare conform standardelor internationale a proprietatii revendicate. Pana la transmiterea actiunilor catre beneficiari, fondul va fi detinut integral de statul roman in calitate de unic actionar. Dupa admiterea actiunilor la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti, proprietarii actiunilor le pot vinde imediat sau pastra. Multi dintre ei vor descoperi insa ca intre valoarea actiunilor primite de la stat si pretul oferit pe bursa nu exista nici o legatura iar ei se vor trezi ca proprietatile ce le-au apartinut candva se topesc pe drumul dintre cerere si oferta. Sfatul analistilor economici este ca fostii proprietari sa reziste tentatiei si sa nu vanda imediat actiunile. Sa mai astepte cativa ani pentru ca revigorarea economiei nationale le va aduce si lor castiguri.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...