Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pe seama cresterii SIF, Bursa iese din acalmie

Dupa mai bine de o saptamana de acalmie, Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a inceput sa inregistreze cresteri. Ba, mai mult, indicele BET-FI, care monitorizeaza evolutia din piata societatilor de investitii financiare (SIF), a crescut cu 2,93%, ...

Share

Rl online 0 comentarii

07.10.2005 - 00:00
Dupa mai bine de o saptamana de acalmie, Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a inceput sa inregistreze cresteri. Ba, mai mult, indicele BET-FI, care monitorizeaza evolutia din piata societatilor de investitii financiare (SIF), a crescut cu 2,93%, atingand un maxim istoric de 35.798,32 de puncte. Si ceilalti indici au fost in urcare. BET, care reflecta tendinta preturilor celor mai lichide actiuni, a crescut cu 0,87%, iar BET-C, indice compozit care evidentiaza evolutia preturilor tuturor actiunilor cotate, s-a majorat cu 0,49%. Pe primul loc din punct de vedere valoric s-a situat SIF Moldova (simbol SIF2), cele 554 de tranzactii efectuate cu titlurile sale totalizand peste 11,2 milioane de lei grei. Pe locul doi in acest top s-a clasat SIF Oltenia, cu un rulaj de 10,5 milioane RON, realizat prin intermediul a 483 de tranzactii. Numarul de tranzactii a fost mare (591) si in ceea ce priveste a treia clasata, Rafinaria Petromidia (RRC), rulajul ridicandu-se la peste sapte milioane de lei noi. Pe locurile urmatoare s-au situat titlurile BRD si Petrom (simbol SNP), cu 5,7, respectiv 4,43 milioane de lei in total. Analistii din domeniu au apreciat ca piata a inregistrat "o evolutie foarte buna, pe o lichiditate ridicata".

Citește totul despre:

Comentarii

loading...