10.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăO noua oferta pe piata romaneasca

O noua oferta pe piata romaneasca

Jamaica este una dintre cele mai cautate insule caraibiene, unde starurile de muzica reggae si rock, medici si avocati, scriitori si artisti vin sa-si petreaca vacantele. Ea se distinge prin unicitatea ei culturala cu radacini africane si combinatii coloniale. Jamaica ritmurilor lui Harry Belafonte este astazi un loc ideal de vacanta, cu plaje albe de nisip fin, hoteluri luxoase, vile cochete ascunse de palmieri. Clima tropicala maritima va ofera sansa calatoriilor pe tot parcursul anului. Din noiembrie pana in aprilie vremea este perfecta.
Atmosfera romantica se afla in aceasta zona pretutindeni. Localnicii au profitat din plin de acest dar al naturii dezvoltandu-si o adevarata “industrie”. Aici puteti sa va casatoriti oricand. Insula are trei cluburi destinate in exclusivitate cuplurilor. Rezervarea unei zile anume pentru casatorie se face cu minim 45 de zile inainte. Cluburile indragostitilor sunt unice printre alte oferte de gen pentru ca au fost create special sa raspunda dorintelor si nevoilor indragostitilor. Se spune ca este chiar locul unde sentimentele putin “racite” isi recapata temperatura din luna de miere si ca este locul ideal pentru a va indragosti din nou. Merita sa incercati!
Datorita climatului ei idilic, tropical maritim, Jamaica este o destinatie pentru tot timpul anului. Practic, insula nu are sezoane, temperatura medie anuala fiind cuprinsa intre 27 si 30 de grade Celsius. Pe coasta de est si in Blue Mountains sunt doua perioade ploioase: mai/iunie si octombrie/noiembrie. Varfurile de sezon sunt de Craciun si de Pasti, cand si preturile sunt cu mult mai mari. Va prezentam mai jos oferta de cazare a agentiei Ultramarin Travel, durata sejurului putand-o stabili dumneavoastra: Shaw Park Beach Hotel & Suites 3*, din februrie pana in decembrie, camere cu vedere la ocean, 125-130 euro/pers./ camera dubla. Servicii asigurate: aer conditionat, camera cu vedere la ocean cu terasa/balcon si tv prin cablu; mic dejun, pranz, ceaiul de la ora 17.00 si cina; bauturi alcoolice si nealcoolice locale, la pahar; sporturi de apa nemotorizate Ð sunfish sailing, kaiac, lectii de snorkeling in piscina, initiere in scuba-diving, tenis, diferite pro-grame de distractie zilnice; bautura de bun-venit si Cocktail Party din partea hotelului; prosoape de plaja. Sunset Jamaica Grande Ocho Rios 3*, in perioada februarie-decembrie. Camere cu vedere la ocean, 132 euro/pers./camera dubla, sau 115 euro/pers./camera dubla – cu vedere la Hill. Servicii asigurate: cazare in camere cu balcon, tv, uscator de par; mic dejun si pranz bufet, iar cina la alegere in unul dintre cele 3 restaurante sau la barul de pe plaja, ceaiul de la 17.00; bauturi alcoolice si nealcoolice locale; sporturi de apa nemotorizate si utilizarea centrului de fitness. Gloustershire Hotel Montego Bay 3* in perioada februarie-august 60 euro/pers./camera dubla si august- decembrie 58 euro/pers./ camera dubla. Preturile includ cazare si mic dejun. Hotelul este localizat pe artera principala, in fata celei mai renumite plaje din lume, Doctor's Cave Beach, in centrul orasului, avand toate atractiile pentru viata de noapte la distante foarte mici. Doctor's Cave Beach Hotel 3* Montego Bay, in perioada februarie-decembrie, la tariful de 68 euro/pers./camera dubla. Hotelul este localizat in oras, dar nu pe plaja, foarte aproape de atractiile orasului si este destinat in special tinerilor. Preturile includ cazare si micul dejun continental. Wyndham Hotel 3* Montego Bay Golf Hotel Superior room, in perioada iunie-august, la pretul de 61 euro/ pers./camera dubla si august-decembrie, 56 euro/pers./ camera dubla. Preturile includ: cazare, masa in sistem all inclusive, acces la sporturi nemotorizate de apa. La aceste tarife mai trebuie sa luati in calcul si banii pentru transport.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă