Noi concedieri colective

Guvernul a aprobat, in ultima sa sedinta, un pachet de hotarari privind aprobarea unor concedieri colective, in baza Ordonantei de Urgenta nr. 8/2003 privind stimularea procesului de restructurare, reorganizare si privatizare a unor societati ...

Share

Camelia Popa 0 comentarii

07.08.2006 - 00:00
Guvernul a aprobat, in ultima sa sedinta, un pachet de hotarari privind aprobarea unor concedieri colective, in baza Ordonantei de Urgenta nr. 8/2003 privind stimularea procesului de restructurare, reorganizare si privatizare a unor societati nationale si societati comerciale cu capital majoritar de stat, precum si a societatilor comerciale si regiilor autonome subordonate autoritatilor administratiei publice locale.
Executivul a aprobat concedierea unui numar de 70 de salariati de catre Societatea Comerciala Edil Therma SA Vulcan, din subordinea Consiliului Local al municipiului Vulcan, judetul Hunedoara. Activitatea principala a societatii este furnizarea energiei termice in sistem centralizat pe raza municipiului Vulcan. Societatea a intocmit un program de restructurare si reorganizare, avizat si aprobat de Consiliul Local al municipiului Vulcan.
Executivul a mai aprobat masurile de restructurare a societatii comerciale Aqua Calor SA din Piatra Neamt, judetul Neamt. Societatea dispune concedierea colectiva a 200 de salariati, conform Programului de restructurare si reorganizare a societatii, avizat de conducerea si sindicatul societatii. Societatea se ocupa cu productia si distributia energiei termice si a apei calde.
Guvernul a adoptat si o hotarare pentru efectuarea de concedieri colective in baza Ordonantei de Urgenta nr. 8/2003, de catre Societatea Comerciala Termon SRL Onesti, judetul Bacau, pentru 175 de salariati. Societatea a intocmit Programul de restructurare si reorganizare a societatii, ca urmare a diminuarii constante a cererii de energie termica, a reducerii consumului de abur industrial si de caldura, a cresterii pretului la gazele naturale.

Citește totul despre:

Comentarii