Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nici cu Antibiotice Bursa n-a iesit din acalmie!

In ciuda a doua tranzactii speciale pe piata Deal, cu titluri ale Antibiotice Iasi (simbol ATB) si ale Bancii Transilvania (TLV), Bursa de Valori Bucuresti nu a iesit nici ieri din starea de acalmie care a caracterizat-o in toata aceasta ...

Share

Rl online 0 comentarii

06.10.2005 - 00:00
In ciuda a doua tranzactii speciale pe piata Deal, cu titluri ale Antibiotice Iasi (simbol ATB) si ale Bancii Transilvania (TLV), Bursa de Valori Bucuresti nu a iesit nici ieri din starea de acalmie care a caracterizat-o in toata aceasta saptamana. Pe piata Deal s-a efectuat o tranzactie cu actiuni TLV, in valoare de peste 2,3 milioane de lei grei, si una cu titluri TLV, totalizand 303.680 RON. Piata Regular a fost dominata de cele 340 de tranzactii efectuate cu actiuni ale SIF Oltenia (SIF5), in valoare de aproape opt milioane de lei noi. Pe locul doi s-a situat SIF Moldova Ð 308 tranzactii in valoare de 4,8 milioane RON. In topul celor mai cautate titluri s-au situat si cele ale Bancii Transilvania, BRD si ale celorlalte societati de investitii financiare. De altfel, tranzactiile de pe piata SIF au fost singurele mai dinamice, fapt evidentiat si de cresterea cu 1,33% a indicelui BET-FI. Atat indicele BET, care reflecta tendinta preturilor celor mai lichide actiuni, cat si BET-C, care evidentiaza evolutia preturilor tuturor actiunilor cotate, au scazut cu acelasi procent, si anume 0,14%, comparativ cu sedinta de tranzactionare din ziua precedenta.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...