Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

MFP a anulat licitatia programata pentru astazi

Ministerul Finantelor Publice (MFP) a anulat licitatia programata in data de 13 martie 2006, conform calendarului emisiunilor de titluri de stat pe anul 2006 si anuntului aferent trimes-trului I al anului curent, informeaza un comunicat emis de ...

Share

Rl online 0 comentarii

13.03.2006 - 00:00
Ministerul Finantelor Publice (MFP) a anulat licitatia programata in data de 13 martie 2006, conform calendarului emisiunilor de titluri de stat pe anul 2006 si anuntului aferent trimes-trului I al anului curent, informeaza un comunicat emis de MFP.
Aceasta decizie a avut in vedere evolutia cheltuielilor si veniturilor bugetare concretizata prin inregistrarea unor disponibilitati semni-ficative in contul general al trezoreriei statului, in conditiile unei prognoze ce indica in perioada imediat urmatoare un trend smilar al acestor disponibilitati.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...