Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Institutie unica pentru mediul de afaceri

Agentia Nationala pentru Investitii Straine (ARIS), Agentia Nationala pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (ANIMMC) si directia pentru mediul de afaceri din cadrul Ministerului Economiei si Comertului ar putea sa devina departamente in cadrul ...

Share

Rl online 0 comentarii

11.10.2005 - 00:00
Agentia Nationala pentru Investitii Straine (ARIS), Agentia Nationala pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (ANIMMC) si directia pentru mediul de afaceri din cadrul Ministerului Economiei si Comertului ar putea sa devina departamente in cadrul unei autoritati nationale pentru mediul de afaceri. Potrivit unui proiect de lege initiat de senatorul PD Marius Marinescu, cele trei entitati vor fi conduse de un presedinte si de doi vicepresedinti, unul pentru mediul de afaceri si celalalt pentru investitii. "Cele trei institutii se vor uni si vor forma o singura autoritate pentru mediul de afaceri. Am discutat cu oameni de afaceri straini si romani si toti au fost de acord cu unificarea institutiilor care se ocupa cu mediul de afaceri", a declarat Marius Marinescu. El a explicat ca oamenii de afaceri cred ca un singur punct pentru informarea mediului de afaceri este mult mai util. "Am avut discutii cu presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR), Florin Pogonaru, si cu cel al Consiliului pentru IMM-uri, Ovidiu Nicolescu, si acestia au apreciat ca astfel s-ar reduce birocratia si coruptia", a spus Marinescu. Senatorul PD a apreciat ca prin aceasta lege toate oportunitatile de afaceri ar fi transmise fara discriminare si investitorilor straini, si celor romani. "Am facut un studiu comparativ cu alte tari din Europa. In Cehia, Scotia si Belgia astfel de autoritati functioneaza cu succes", a mai spus Marinescu.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...