Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Diamantele trec de la Interne la AVAS

Actiunile pe care Ministerul Administratiei si Internelor le detine la societatea RAMI Dacia, in numele statului, vor trece, in maximum trei luni, in portofoliul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului. Potrivit oficialilor AVAS, ...

Share

Rl online 0 comentarii

15.06.2005 - 00:00
Actiunile pe care Ministerul Administratiei si Internelor le detine la societatea RAMI Dacia, in numele statului, vor trece, in maximum trei luni, in portofoliul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului. Potrivit oficialilor AVAS, protocolul de predare-primire a pachetului de actiuni va reglementa si situatia personalului societatii. Aceasta are ca principal obiect de activitate fabricarea de produse din minerale nemetalice, fiind singurul producator de superabrazivi industriali din Romania. Totodata, RAMI Dacia produce peste 500 de sortimente de diamante sintetice.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...