Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Credit cu perioada de gratie pana in 2007

Incepand cu 13 martie, ALTEX a lansat creditul doar cu buletinul cu perioada de gratie pana in 2007. Toti clientii care achizitioneaza produse pana in data de 30 aprilie vor achita prima rata abia in ianuarie 2007. Prin acordarea perioadei de ...

Share

Rl online 0 comentarii

14.03.2006 - 00:00
Incepand cu 13 martie, ALTEX a lansat creditul doar cu buletinul cu perioada de gratie pana in 2007. Toti clientii care achizitioneaza produse pana in data de 30 aprilie vor achita prima rata abia in ianuarie 2007. Prin acordarea perioadei de gratie a creditului doar cu buletinul, clientii beneficiaza in continuare de aceleasi conditii la obtinerea acestui tip de imprumut: numar minim de documente solicitate (doar buletinul), dobanda scazuta. Tot ce trebuie sa faca o persoana pentru a obtine un astfel de credit este sa se prezinte la biroul de rate cu buletinul de identitate si sa completeze o declaratie pe propria raspundere.

Citește totul despre:

Comentarii