Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Carduri pentru adolescenti de la BCR

Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat ieri primul card din portofoliul propriu de produse destinat exclusiv tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani - BCR VISA Electron JUNIOR. Produsul este un card de debit in lei, emis sub sigla ...

Share

Rl online 0 comentarii

28.04.2006 - 00:00
Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat ieri primul card din portofoliul propriu de produse destinat exclusiv tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani - BCR VISA Electron JUNIOR.
Produsul este un card de debit in lei, emis sub sigla VISA, care permite efectuarea tranzactiilor in limita disponibilului din contul atasat cardului. Perioada de valabilitate a cardului este de doi ani. Acest instrument poate fi utilizat atat in tara, cat si in strainatate, in mediu electronic, respectiv la terminale POS si/sau bancomate, oriunde este afisata sigla VISA.
"Acest nou produs va contribui la dezvoltarea unui segment al pietei cardurilor din Romania inca neexploatat la adevaratul sau potential", a declarat Octavian Costache, directorul Directiei de Carduri din BCR. Banca nu percepe pentru cardul Junior comisioane pentru emiterea initiala, reinnoirea cardului, retragerea numerarului si interogarea soldului de la bancomatele bancii, pentru alimentarea contului de card, pentru plata facturilor la ATM, plata de marfuri si servicii la comerciantii acceptatori de carduri din tara. Accesul la contul cardului BCR VISA Electron JUNIOR are loc in momentul in care posesorul acestuia implineste varsta de 18 ani. In acelasi moment banca emite un card de debit BCR VISA Electron, in lei, fara a mai fi necesara completarea vreunei cereri si in contul caruia se va transfera automat soldul cardului JUNIOR.
Operatiunile de retragere numerar de la bancomate, respectiv plati la comercianti prin POS se pot face conform unui acord semnat de banca cu reprezentantii legali ai minorului, conform urmatoarelor variante:

Citește totul despre:

Comentarii

loading...