Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Breviar

Siemens isi extinde activitatea in Moldova Compania Siemens a inaugurat ieri la Iasi cel de-al treilea birou regional din Romania, dupa cele deschise la Timisoara si Cluj-Napoca. Pentru inceput biroul va acoperi domeniile de tehnica si ...

Share

Rl online 0 comentarii

28.04.2006 - 00:00
Siemens isi extinde activitatea in Moldova

Compania Siemens a inaugurat ieri la Iasi cel de-al treilea birou regional din Romania, dupa cele deschise la Timisoara si Cluj-Napoca. Pentru inceput biroul va acoperi domeniile de tehnica si solutii medicale, actionari, telecomunicatii fixe si automatizari, urmand ca pe viitor sa fie reprezentate aici si celelalte divizii ale grupului. In a doua etapa compania este interesata in participarea la proiectele de infrastructura din aceasta regiune, avand in vedere marea sa experienta si in alte domenii precum energia, transporturile, tehnologiile de constructie sau iluminat. "Astazi am deschis un nou birou intr-o zona pe care noi o consideram ca avand o perspectiva economica foarte buna in anii urmatori. Deschiderea noilor birouri regionale este o strategie a concernului Siemens care vizeaza o extindere mai usoara a afacerilor si un raspuns mai prompt la necesitatile clientilor", a declarat cu acest prilej Adrian Baicusi, directorul Siemens Romania. Compania are in acest moment in Romania aproape 3.000 de angajati, cei mai multi activand in domeniul producerii de software.

Ajutor de stat in limita legala

Ajutorul de stat de care a beneficiat Automobile Dacia SA se incadreaza in plafonul legal, a anuntat Consiliul Concurentei. Consiliul a constatat ca intensitatea, calculata ca raport procentual intre valoarea ajutorului de stat si valoarea investitiilor eligibile, este de 10,52% si se incadreaza in plafonul regional ajustat pentru proiecte mari de investitii in sectorul auto, care este de 15%.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...