Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bani pentru eliminarea investitiilor paralele

Guvernul Statelor Unite ale Americii, prin Agentia pentru Comert si Dezvoltare a Statelor Unite (USTDA), a acordat Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei un grant in valoare de 266.432 dolari, pentru finantarea costului bunurilor ...

Share

Rl online 0 comentarii

10.04.2006 - 00:00
Guvernul Statelor Unite ale Americii, prin Agentia pentru Comert si Dezvoltare a Statelor Unite (USTDA), a acordat Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei un grant in valoare de 266.432 dolari, pentru finantarea costului bunurilor si serviciilor necesare pentru asistenta tehnica a propunerii de proiect "Integrarea Tehnologiei Informatiei in Romania". Asistenta este in special concentrata inspre cresterea performantei institutionale a administratiei publice, prin implementarea coerenta si generalizata a sistemelor informationale integrate. Suma pusa la dispozitie va fi folosita pentru finantarea costurilor unui contract dintre MCTI si o firma americana, selectata de minister.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...