23.9 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăEconomieEconomie internaționalUn taxi electric a produs un accident grav la Paris

Un taxi electric a produs un accident grav la Paris

Un taxi electric a produs un accident grav la Paris, soldat cu cinci răniți. În urma accidentului, o companie de taxi din Franța a suspendat folosirea de automobile electrice Tesla, anunță presa occidentală.

Accidentul s-a produs în seara zilei de sâmbătă, 11 decembrie 2021. O mașină taxi marca Tesla 3 a scăpat de sub controlul șoferului. Mașina și-a mărit brusc viteza și, drept urmare, a lovit doi pietoni. Imediat după aceea, mașina a lovit alte obiecte de pe stradă și în final a ciocnit o camionetă.

Taxi electric scăpat de sub controlul șoferului

În momentul accidentului, mașina avea și pasageri la bord. Nu este clar dacă vreunul dintre pasageri este și el rănit. Primarul arondismentului, Jérôme Coumet, a oferit pe internet câteva detalii despre accident.

Pe de altă parte, compania Tesla a anunțat că accidentul n-ar fi fost generat de o defecţiune tehnică a mașinii.

Acum un an, chiar după ce își lansase modelul 3, presa anunța că firma Tesla ar avea mari probleme.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Când un viitor rege britanic face selfie cu Taylor Swift

Se schimbă paradigma de valori a lumii! Dacă înainte, ziua de naștere a unui viitor rege era celebrată cu multă solemnitate, astăzi, rolurile se...

Când un viitor rege britanic face selfie cu Taylor Swift

Se schimbă paradigma de valori a lumii! Dacă înainte, ziua de naștere a unui viitor rege era celebrată cu multă solemnitate, astăzi, rolurile se...
Ultima oră
Pe aceeași temă