17.8 C
București
sâmbătă, 10 iunie 2023
AcasăEconomieEconomie internaționalComisarul pentru Economie al UE vine la București

Comisarul pentru Economie al UE vine la București

Comisarul pentru Economie al Uniunii Europene, Paolo Gentiloni, vine în vizită la București.

Vizita în România a comisarului european este programată în perioada 28 – 29 martie 2022.

Comisarul Paolo Gentiloni se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis, cu premierul Nicolae Ciucă, cu președintele Camerei, Marcel Ciolacu, cu Adrian Câciu, ministrul finanțelor, cu Raed Arafat, secretar de stat în MAI, cu Dan Vîlceanu, ministrul Fondurilor Europene, precum şi cu Mugur Isărescu, guvernatorul BNR.

Comisarul Paolo Gentiloni va participa și la conferinţa The Economist Romania Business & Investment Roundtable, anunță un comunicat al Comisiei Europene.

Vizita se va axa pe discuţii cu privire la perspectivele economice. O atenție specială va fi acordată situației din România la o lună de la începutul agresiunii militare a Rusiei împotriva Ucrainei.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă