27.9 C
București
sâmbătă, 25 iunie 2022
AcasăEconomieEconomie internăRegiunea Galaţi – Brăila va avea aeroport

Regiunea Galaţi – Brăila va avea aeroport

Autoritatea Aeronautică din România a avut discuţii anul acesta cu reprezentanţii consiliilor judeţene din Galaţi şi Brăila şi va intra în parteneriat pentru construcţia unui aeroport regional în zona respectivă, a transmis, joi, directorul general, Nicolae Stoica.

Nicolae Stoica a precizat că în cursul acestui an a avut discuţii cu consiliile judeţene din Galaţi şi Brăila pentru construcţia a încă două aeroporturi în zonă, scrie Agerpres.ro.

„Anul acesta am avut discuţii cu alte două consilii judeţene şi vom intra iar în parteneriat pentru construcţia unui aeroport Galaţi-Brăila”, a subliniat el.

Totodată, din septembrie, România va avea un reprezentant în Consiliul ICAO.

„La alegerile din septembrie, vom avea un reprezentant în Consiliul ICAO. Încă nu este desemnat, domnul vicepremier, ministru al Transporturilor o va face, cred eu, cât de curând, pentru că alegerile sunt în septembrie. Avem o şansă enormă şi de reprezentare în plan internaţional. Trebuie să ne mişcăm. Dvs încercaţi să vă dezvoltaţi, noi vă suntem alături, participăm la orice întâlnire în ceea ce priveşte finalizarea proiectelor dvs. Este şi în interesul Autorităţii să le finalizaţi cât mai repede”, a susţinut Stoica.

Aceasta, după ce anterior AAR a încheiat un protocol de colaborare cu Consiliul Judeţean Braşov şi ROMATSA, pentru finalizarea aeroportului din Braşov şi certificarea lui.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la presa online: Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Aleph TV, B1 TV și din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite
00:00:38

VIDEO: Boris Johnson: „Anularea dreptului constituțional la avort, un mare pas înapoi”

Premierul britanic Boris Johnson, care a susținut declarații în timpul unei călătorii în Rwanda, a declarat că anularea de către Curtea Supremă a SUA...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 202: stenogramele discuțiilor dintre Macron și Putin au apărut în mass-media. VIDEO

UPDATE, ora 08:58: Principala agenţie de securitate internă a Ucrainei a anunţat că a descoperit o reţea rusă de spionaj în care este implicat...

Numărul ucrainenilor care intră în România, din nou în creștere. Peste 12.900, ieri

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) informează că ieri, prin punctele de frontieră, au intrat în România 108.013 persoane, dintre care 12.908 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă