2.1 C
Bucharest
Monday, 11 December 2023
HomeEconomieEconomie internăBNR alocă 3 milioane de lei pentru servicii de IT

BNR alocă 3 milioane de lei pentru servicii de IT

Banca Naţională a României (BNR) alocă 2,21 milioane de lei, fără TVA, pentru servicii de mentenanţă şi suport pentru serverele HP, contractul urmând să fie încheiat pe o perioadă de 36 luni, potrivit anunţului de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

“Obiectul contractului constă în furnizarea de servicii de suport şi mentenanţă pentru echipamentele HP din infrastructura informatică aparţinând Băncii Naţionale a României”, se menţionează în anunţ.

Contractul va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul celui mai bun raport calitate – preţ. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 12 decembrie 2023, ora 15:00.

Conform anunţului, ofertanţii trebuie să facă dovada faptului că în ultimii trei ani au prestat servicii similare de suport tehnic pentru echipamente Hewlett Packard Enterprise, indiferent de configuraţie. 

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Și ce dacă Hunter Biden a cheltuit șpaga românească pe dansatoare exotice?

În timp ce România era ostracizată de lupta anticorupție, iar rețelele Soros scoteau sute de mii de tefeliști în stradă, fiul lui Joe Biden,...

Realitatea „României Educate”: Una din patru școli nu are apă curentă, ori are WC-ul în curte

Mult mediatizatul program de suflet al președintelui Klaus Iohannis, „România Educată” este doar un document de fațadă, pentru că realitatea din școlile românești...

Andrei Baciu a demisionat din fruntea CNAS, după ce numele lui apare în dosarul vaccinurilor

Medicul Andrei Baciu și-a anunțat demisia, în dimineața de 11 decembrie 2023, din funcția de președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS). Demisia...
Ultima oră
Pe aceeași temă