6 C
Bucharest
Wednesday, 6 December 2023
HomeEconomieEconomie internăA apărut un cântec despre fostul premier Tudose. E lăudat pentru podul...

A apărut un cântec despre fostul premier Tudose. E lăudat pentru podul de la Brăila

Europarlamentarul Mihai Tudose, fost prim-ministru, este lăudat într-un cântec despre care se poate spune că face parte din categoria manele.

Cântecul este lansat foarte recent și se referă la podul care s-a construit peste Dunăre, la Brăila. Cântecul s-ar intitula “Pe podul lui Tudose”. Cântecul a fost postat și pe youtube, aparent chiar de interpretul său.

Despre Mihai Tudose, cântărețul spune, de-a lungul liniei melodice, următoarele:  „Curajos peste măsură / Doar c-o simplă semnătură / A semnat ca un bărbat și-avem podul cel mai înalt”.

“Podul de la Braila s a realizat prin curajul, dorinta si riscul Primului ministru TUDOSE. A adus o mare onoare Brailei. Va ramane in istorie”, este textul care însoțește această lucrare muzicală.

După cum se știe, podul de la Brăila a fost dat în folosință în iulie 2023. La ceremonia de inaugurare au venit președintele Klaus Iohannis, premierul Marcel Ciolacu și vicepremierul Sorin Grindeanu, ministru al Transporturilor. De asemenea, la inaugurare a venit și fostul premier Mihai Tudose.

Tudose a fost prim-ministru între anii 2017 – 2018. Tudose este socotit un apropiat al actualului premier și președinte al PSD, Marcel Ciolacu.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

ASF ascunde fără temei legal informații de interes public

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (C.O.T.A.R.) atrage atenția Guvernului și Parlamentului României asupra faptului că Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) refuză...

Montarea unui acoperiș: Pașii cheie pe care trebuie să-i cunoașteți

Montarea unui acoperiș este un proces complex și esențial pentru integritatea și durabilitatea unei locuințe. Este important să înțelegeți pașii cheie ai acestui proces...

Joe Biden vrea condamnarea fermă a violenţelor sexuale comise de teroriştii Hamas

Preşedintele american, Joe Biden, a cerut marţi, la Boston, în cadrul unei întâlniri destinate să strângă fonduri pentru campania sa, "condamnarea fără ambiguitate şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă