18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăEconomieDescopera avantajele creditelor rapide de la Provident!

Descopera avantajele creditelor rapide de la Provident!

Poate simti nevoia sa schimbi intr-o oarecare masura aspectul locuintei, dorind sa-ti cumperi noi piese de mobilier ori sa-ti renovezi partial casa. Sau poate vrei sa investesti in sanatatea ta, efectuand anumite investigatii medicale, urmate de un posibil tratament. De asemenea, inscrierea la diverse cursuri de formare/calificare profesionala poate reprezenta o optiune pentru un viitor mai bun.

Indiferent de ideea ta, majoritatea planurilor pe care ti le faci in viata au un numitor comun: resursele financiare de care dispui la momentul respectiv. Pentru ca varianta unui imprumut de la rude sau prieteni nu reprezinta intotdeauna o solutie viabila, iar bancile impun proceduri complicate, poti obtine sprijinul de care ai nevoie apeland la o institutie financiara nebancara (IFN) ce ofera credite rapide.

Astfel, daca ai nevoie de un imprumut pe termen scurt sau mediu, fara prea multe batai de cap, cel mai indicat este sa soliciti unul dintre cele doua credite rapide de la Provident: imprumutul Standard sau imprumutul STAR. Fiindca Provident crede in tine si stie ca ideile tale nu pot astepta, de mai bine de 14 ani aceasta companie ii ajuta pe romani sa isi puna planurile in aplicare simplu si eficient!

Credite rapide cu doar doua acte

Pentru a obtine un credit de la Provident, trebuie sa indeplinesti conditii minime. Practic, poti obtine imprumutul de care ai nevoie doar pe baza actului de identitate si a unei adeverinte de venit. Sau, dupa caz, a talonului de pensie ori a unui raport in urma interogarii in baza de date a ANAF (pe care o va face creditorul, cu acordul tau).

Acestea trebuie sa dovedeasca faptul ca esti o persoana majora, cu cetatenie romana si adresa de domiciliu/resedinta pe teritorul Romaniei, precum si ca venitul tau fix lunar este de minimum 300 Lei.

Credite rapide cu rate fixe saptamanale sau lunare

Tinand cont de nevoile tale, dar si de venituri, pentru a-ti fi cat mai simplu si fara a te impovara, poti alege sa achiti saptamanal ori lunar ratele aferente creditului tau. Spre exemplu, in cazul creditului Standard, ai rate cu dobanda fixa saptamanale (pentru suma cuprinsa intre 500 si 20.000 Lei).

Credite rapide la domiciliu in maximum 48 de ore

Ca sa castigi timp pretios pentru ideile tale, alternativ la transferul bancar exista serviciul optional si auxiliar de gestionare a creditului la domiciliu. Astfel, contra cost, un reprezentant Provident se va deplasa in cel mai scurt timp la adresa indicata de tine pentru a-ti oferi suport in completarea documentelor, cat si pentru a-ti inmana banii. Apoi, reprezentantul te va vizita saptamanal sau lunar pentru colectarea ratelor.

Intra pe site-ul Provident.ro, completeaza formularul online si aplica pentru credite rapide fara garanti sau garantii, bazate pe transparenta in contract si responsabilitate! De asemenea, pentru solicitari si alte detalii, poti suna la unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 sau 021 275 75 75, de luni pana vineri in intervalul orar 08:00 – 20:00 si sambata intre orele 09:00 – 17:00.

Cele mai citite

Peste 200 de locuri de muncă pentru români oferite de angajatorii europeni

Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București (AMOFM) a transmis o veste îmbucurătoare pentru cei în căutare de oportunități de angajare, informând că...

Cum iluminezi camera în care se află biroul, pentru a fi mai productiv?

Nu ți s-a întâmplat ca atunci când lucrezi la birou să te doară ochii din cauza luminii insuficiente? Dacă lucrezi de acasă, amenajarea spațiului în...

Jack Grealish ar putea ajunge alături de Horațiu Moldovan! Atletico a pus ochii pe englez

În vârstă de 28 de ani, Jack Grealish își dorește să părăsească Manchester City la finalul acestui sezon. Cunoscut pentru talentul său în atac,...
Ultima oră
Pe aceeași temă