16.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăEconomieCum te poate ajuta o campanie de promovare in social media?

Cum te poate ajuta o campanie de promovare in social media?

In prezent exista o multitudine de platforme de socializare pe care poti sa le folosesti pentru promovare social media pentru afacerea ta. Cu siguranta ca iti doresti sa ai vizibilitate pentru compania ta pe fiecare retea in parte, insa specialistii in social media sunt de parere ca este suficient sa alegi doar cateva astfel de platforme, in functie de obiectivele pe care ti le-ai trasat.

Ai o afacere destul de mica si un buget redus? In acest caz este bine sa te orientezi catre campanii de promovare social media pentru a-ti face cunoscut business-ul.

  • Inainte sa incepi campania de promovare social media este bine sa vezi unde te pozitionezi ca si brand si foarte important, cui te adresezi;
  • Nu trebuie sa privesti o retea de socializare ca pe ceva superficial doar din perspectiva de like-uri, share-uri sau post-uri simple;
  • Atentia si focus-ul tau trebuie sa fie indreptate catre factorii care genereaza trafic pe site-ul tau, recomandari, deci trebuie sa fii atent sa cresti rata de conversie;
  • Este indicat sa apelezi la o agentie specializata in promovarea pe social media, iar inainte de a trece la treaba trebuie sa realizezi impreuna cu aceasta agentie un audit Social Media pentru a alege platformele de socializare care se potrivesc cel mai bine cu brand-ul tau.

Platformele de socializare au miliarde de useri, fiecare dintre ei poate sa reprezinte un potential client/consumator pentru produsul/serviciul tau. Din ce in ce mai multe afaceri apar in raza utilizatorilor de social media prin intermediul campaniilor de promovare.

Retelele de socializare sunt o resursa inepuizabila pentru promovarea o online

Costurile pe care le aloci acestor servicii de promovare social media nu sunt foarte mari. De exemplu, daca iti doresti sa derulezi o campanie de promovare pe facebook, ai posibilitatea sa alegi singur bugetul pe care iti doresti sa il aloci.

Pentru a beneficia la maxim de avantajele pe care le ofera retelele de socializare este bine sa incepi prin elaborarea unui plan bine pus la punct.

Trebuie sa raspunzi la intrebarea „Cine esti si cui te adresezi?”. Care este publicul tau tinta? In primul rand trebuie sa faci o analiza riguroasa a afacerii tale si sa identifici cat mai corect grupul tinta caruia iti doresti sa te adresezi pentru a intra prin promovare social media.

In functie de toate aceste aspecte poti sa incepi sa derulezi o strategie de promovare social media. Dar, nu uita, ca aici ai nevoie de ajutorul profesionist al unei agentii specializata in crearea campaniilor pentru social media.

Ordinea celor mai populare retele de socializare este urmatoarea: Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter. Prin intermediul acestor retele poti face promovare social media. Bineinteles ca mai exista si alte platforme, insa acestea sunt cele mai utilizate de oameni. In functie de specificul afacerii tale trebuie sa iti alegi reteaua/retelele pe care vrei sa te promovezi.

Specialistii agentiei Fortin te pot sfatui in procesul de alegere pentru cele mai bune retele de socializare pentru business-ul tau. Lucrand cu aceasta echipa vei avea rezultatele asteptate intr-un timp relativ scurt. Poti sa scapi de stres si timp pierdut. Externalizand acest serviciu de promovare social media vei avea sansa sa iti cresti notorietatea pentru compania ta si bineinteles numarul de clienti.

Pentru mai multe informatii acceseaza ghidul online al agentiei https://fortin.agency

 

Date de contact

Telefon: 0747 919 237

E-mail: office@fortin.agency

 

 

 

 

Cele mai citite

Abdallah, suspendat șase etape pentru intrarea horror asupra lui Benzar

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal l-a suspendat șase etape pe atacantul Hakim Djamel Abdallah, de la Dinamo Bucureşti, pentru cartonaşul roşu...

Procurorul Daniel Horodniceanu a câștigat procesul cu Poliția Română, deși circula cu 170 km/h

Judecătorii au decis să îi dea câștig de cauză lui Daniel Horodniceanu, vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistratorii (CSM), chiar dacă a fost prins...

ONU a estimat la 30-40 de miliarde de dolari cheltuielile pentru reconstrucţia Fâşiei Gaza

Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) a estimat joi la 30-40 de miliarde de dolari costurile pentru reconstrucţia Fâşiei Gaza, distrusă după aproape şapte luni de...
Ultima oră
Pe aceeași temă