Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Apa Calipso a atins în primul semestru din 2018 o cifră de afaceri mai mare cu 18%, comparativ cu anul precedent

Creşte interesul consumatorilor pentru apa îmbuteliată din izvoare naturale

Creșterea se datorează investițiilor semnificative de peste 10 milioane de euro din ultimii doi ani, în echipamente, tehnologii și sisteme certificate internațional.

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 09.08.2018 - 16:46

Anul acesta, Apa Calipso și-a extins portofoliul de produse, lansând pe piață produsele la 0,5 litri, distribuite în magazinele tradiționale și preponderent în magazinele din comerțul modern.

Investițiile realizate în echipamentele de ambalat moderne și prietenoase cu mediul asigură reducerea cantităților de ambalaje puse pe piață, și, totodată, creșterea capacității de producție, având un nivel ridicat de eficiență. "Am pus accent pe reducerea amprentei de carbon și am investit în tehnologii noi de ambalare care reduc consumul de plastic cu 60 de tone anual.  Creștem organic și natural", declară Daciana Siderache, director general Apa Calipso.

 Transparență și eficiență în producție și livrări

“Consumatorii încep să cunoască piața, de orice natură ar fi ea. Accesul la informație face lumea produselor mai transparentă”, precizează George Ristea, Director Comercial Apa Calipso. Investițiile materiale și umane în sistemele certificate internațional, precum IFS și BSCI, generează, astfel, un nivel înalt de transparență pe întregul lanț de producție și furnizare. Compania a investit și în echipamente și soluții tehnice pentru eficientizarea livrărilor.

Calipso 0,5 l

Analizele de laborator arată că apa Calipso, provenită dintr-un izvor natural, este o apă cu un complex optim de minerale, ceea ce o încadrează în zona apelor oligominerale. Nivelul de nitriți prezenți în apa de izvor naturală îmbuteliată de

Calipso se situează sub capacitatea de detecție a aparatelor de laborator, în vreme ce reziduul fix este de 372 mg la litru, iar valoarea pH-ului este de 8,2, similar cu pH-ul lichidelor din corpul uman.

Caracteristicile apei Calipso determină mamele grijulii să cumpere bidoane la 10 l pentru a-și îmbăia bebelușii, pentru că aceasta protejează pielea sensibilă a nou-născuților.

 

 

Comentarii

loading...