Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Patronul străin închide una dintre cele mai renumite uzine din România

Una dintre cele mai renumite întreprinderi din România, Electroputere Craiova, cu o vechime de 70 de ani, își închide porțile, anunță site-ul http://tvfoltenia.ro.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 22.11.2019 - 11:49

Uzina Electroputere ar avea, în acest moment, pierderi de milioane de euro, iar în anul 2019 ar fi obținut un singur contract.

Sindicaliștii de la uzina Electroputere Craiova îl acuză însă pe actualul proprietar că a plănuit falimentarea uzinei pentru a o vinde la fier vechi, după care să obțină milioane de euro din vânzarea terenurilor.

Actualul proprietar al întreprinderii Electroputere ar fi o companie din Arabia Saudita.

Comentarii

loading...