Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Companiile TAROM şi Blue Air ar putea primi credite cu garanţii de stat

Guvernul ar putea acorda credite cu garanții de stat pentru companiile aeriene TAROM și Blue Air, pentru a le ajuta să depășească criza economică.

Mihai Diac 0 comentarii

28.07.2020 - 00:00

Ideea unor asemenea credite a fost discutată, luni, la sediul Guvernului, între reprezentanți ai celor două companii aeriene, ai Cancelariei premierului Orban și ai Ministerelor Transporturilor și Finanțelor.

"Concret, analizăm posibilitatea acordării unor credite cu garanţii de stat care să compenseze lipsa de lichidităţi generată de pandemia COVID-19", a anunțat, ulterior, un comunicat al Ministerului Transporturilor și Infrastructurii. 

Comentarii

loading...