Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un hotel de trei stele din Cluj a fost declarat cel mai bun din România

Societatea Univers T a primit premiul I la secțiunea Comerț-Turism, Întreprinderi Mijlocii, acordat de Camera de Comerț și Industrie Cluj. Această distincție a fost acordată la doar câteva zile după ce compania care administrează hotelul-restaurant Univers T a fost distinsă cu un premiu similar din partea Camerei de Comerț și Industrie a României, în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe data de 5 noiembrie, la București.

Share

Claudiu Padurean 0 comentarii

Actualizat: 12.11.2015 - 22:47

Societatea Univers T a primit premiul I la secțiunea Comerț-Turism, Întreprinderi Mijlocii, acordat de Camera de Comerț și Industrie Cluj. Această distincție a fost acordată la doar câteva zile după ce compania care administrează hotelul-restaurant Univers T a fost distinsă cu un premiu similar din partea Camerei de Comerț și Industrie a României, în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe data de 5 noiembrie, la București.

”Suntem deosebit de onorați de cele două distincții. Pe lista premiaților, alături de Univers T, s-au regăsit companii precum Selgros, Kaufland sau Rompetrol, ceea ce arată că aceste premii au un fundament foarte serios și că ele exprimă realitatea economică. Clasamentul a fost întocmit de Camera de Comerț și Industrie în baza unor criterii care au inclus cifra de afaceri netă, profitul din exploatare sau eficiența utilizării resurselor umane și a capitalului angajat. Toate aceste lucruri au fost posibile datorită unei echipe performante și mă refer aici în egală măsură la angajații efectiv și la membrii Consiliului de Administrație al societății noastre. I-aș menționa în mod special pe directorii generali adjuncți Brândușa Mândru și Viorel Luca, precum și pe managerul SMC, Adrian Pop. Nu în ultimul rând, doresc să mulțumesc clienților noștri, care ne-au fost alături în tot acest an”, a declarat directorul general al Univers T, Valentin Lungu.

O istorie consistentă

Complexul Univers T a luat naştere în 1985 sub denumirea de Casa Tineretului, iar în 1992 a fost preluat de Consiliul Județean Cluj în calitate de acționar unic. Renovat în 2011, Univers T rămâne unul dintre hotelurile de top în preferințele turiștilor.

”Cele două premii reflectă activitatea companiei noastre de anul trecut. Însă indicatorii obținuți până acum în anul 2015 din activitatea noastră directă ne fac să sperăm că rezultatele noastre vor fi și mai bune la finalul acestui an decât cele de anul trecut”, a adăugat Valentin Lungu. Până acum, în primele zece luni ale anului Univers T a cazat aproximativ 19.000 de turiști, iar gradul de ocupare a ajuns la 75 la sută, în creștere cu 2,5 la sută față de aceeași perioadă a anului 2014.

Pe lângă îmbunătățirea şi diversificarea serviciilor, respectiv creşterea portofoliului de clienți, în perioada imediat următoare SC „Univers T” intenţionează să înceapă lucrările de renovare-modernizare la amfiteatrul de 310 locuri, precum şi lucrările de modernizare a bazei sportive proprii. Aceasta va avea două terenuri de tenis acoperite, două în aer liber și un teren de fotbal sintetic. Acestea vor fi dotate cu nocturnă şi supravegheate video şi vor avea servicii conexe precum duşuri, vestiare, băi, parcare, încălzire (cele acoperite), închirieri echipamente sportive etc. De asemenea, deasupra corpului-anexă cu servicii va fi creată o terasă. În plus, conducerea Univers T doreşte amenajarea cabanei de la Călăţele Pădure pentru a putea fi reintrodusă în circuitul turistic. După finalizarea acestor lucrări, unitatea va avea un centru de conferinţe extrem de competitiv, o cabană şi o bază sportivă şi de agrement moderne, care vor genera venituri suplimentare importante, directe şi indirecte, care vor întregi oferta complexului hotelier Univers T. 

Gazdă regală

Hotelul-restaurant Univers T din Cluj-Napoca a devenit una dintre cele mai importante unități de cazare specializate în turismul de afaceri. Deși este cotat la trei stele, acest hotel oferă și apartamente destinate nișelor premium și super-premium. Printre oaspeții găzduiți de acest hotel se numără Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, Custode al Coroanei României, Alteța Sa Regală Principele Radu al României, Alteța Sa Regală Principesa Maria a României, Alteța Sa Imperială și Regală Maria Magdalena a Austriei și Ungariei sau baronul Johannes von Holzhausen. ”Am fost foarte onorați să fim gazdele Altețelor Lor și cea mai bună dovadă a faptului că Familia Regală a fost mulțumită de noi a fost că au revenit. Pentru noi, reprezintă o onoare și o bucurie deosebită. Suntem mândri de faptul că am avut prilejul de a fi gazdele unor asemenea personalități”, a spus directorul companiei, Valentin Lungu.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...